Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
Aktív témák
-
Brujah_
csendes tag
Üdv
Sorry a helyes írásomért de azokat kicsit fáradtan és idegesen írtam..
Nem a feladat nehézségét akartam el bagatelizálni azt várom hogy két hozzá szólásban megtanítsatok mindenre a legnagyobb gondom a szakemberrel kapcsolatban a pénz
Szakemberre én is gondoltam és hiába a legjobb és legegyszerűbb módszer amennyire hallottam kicsit drága (százezres nagyság rend) nekem most ennyi pénzem nincs…
De ha már szóba került a szakember… esetleg valaki tudna ajánlani valakit? Céget? Honlapot? kb árat? -
Brujah_
csendes tag
Nos mostép ott tartok hogy fut a Get Data Back... viszont lenne egyolyan kérdésem... hogy a particios táblát nem lehet valahogy helyre állítani? Ha igen akkor szivessen fogadokmindenesgítséget és halehet azadat mentésselkapcsolatban is ugy írjátok mint egy hülyének mert ezedig szerencsére nem futottam bele ilyen particios problémába igy semmi tapasztalatom pld lehet hogy én vagyokahülye de pld hallotam hogy a particiomagicel is visszalehetne hozni? nah azt pld hogy mert én nem találtam semmi adat visszanyerésre vagy particio javitásrautalo dolgot
-
Brujah_
csendes tag
hellonekem is hasonlo problémám van
160GBvinyo
10gigawin
80,70adat
windows reinstalnál valahogy elvesztette a másik ktparticiot nem formáztam jelenleg nem particionáltterületnek látja de persze winbensehogy
az elveszett 150Gigáról hogy tudnám visszanyerni az adatokat?
Elégfontos lenne sőt nagyon!!!!
tudom tudom olvassak vissza olvasokis közben de nagyon megköszöném ha valaki itt is segítene egykicsit.
elöre isköszönöm
Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Microsoft Excel topic
- Formula-1
- iPhone topik
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest