- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbokappa
senior tag
válasz
Sarkadi #9401 üzenetére
Üdv
Mennyire fontos adatok vannak rajt, mert ugye ez határozza meg meddig mész el anyagilag.
Én azt tenném hogy vennék egy ugyan ilyen használt hdd-t vagy ha nincs akkor újat aztán a képen lévő panelt beszerkeszteném. Ha azzal működik akkor a további hibákra koncentrálnék. -
turbokappa
senior tag
válasz
King Unique #9374 üzenetére
Sajnos vissza lettek mentve....pont egy olyan mappa kellett volna amin egy bizonyos fotósorozat van. Esélyteln innen a dolog.
-
turbokappa
senior tag
válasz
King Unique #9370 üzenetére
Szia
Nem tudom mit csinált vele, majd vasárnap ránézek. Annyit csináltam hogy az ssd-re ami az elsődleges merevlemez mentettem a képeket próbának. Az kb volt 4 Giga,aztán mennem kellett. A lényeg, hogy a progi működik, de sokat tekert kb 10 órát. Sosem csináltam ilyet csak kétségbe esett hogy eltűntek a családi dolgok, erre kerestem neki egy progit. A minitool is jó csak fizetős, okosat nem találtam belőle mert v nem tudtam letölteni v rossz volt hozzá a kiegészítő dll..😂
Ha írt volna rá tuti vért izzadtam volna. Minden meglett és ez a lényeg, a feleség se fogja lenyakazni. -
turbokappa
senior tag
válasz
King Unique #9366 üzenetére
Üdv
Egy 500 Gb merevlemezről van szó, mindenféle file volt rajt , aztán leformázta. Kb 2 nap volt mire megtaláltam a wondershare recoveryt okosítva. Tegnap kb 10! óra volt mire végzett a 'mély' vizsgálattal+ kb 2 óra volt min mire visszaírt mindent. Ugye a dátumot kellett beirnom hogy 2000x-2018 dec 15-ig mindent írjon vissza. -
turbokappa
senior tag
Üdv
Egyik barátomnak cseréltem merevlemezt egy notebookban. A régit külsőnek használja, de véletlenül? letörölte róla az adatok cca: 250Gb. Minitoolal porálkoztam azonban fizetős. Tudtok olyat ami ingyenes licenszes v esetleg vhonnan letöltős?
A segítséget előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest