- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ja egy havernak az Aspire notijának a "C" gombja magától eltört és kiesett.
Pedig az nem csinál vele semmit csak gépel.
-
törölt tag
Ezzel a touchpad érintőtáblájával még meg vagyok elégedve, de ezek a gombjai. Nagyon kattognak érezni hogy nagyon műanyag. A két gomb között lévő görgetőgomb meg nagyon nem ok.
Ma rendeltem egy 5310-es Aspiret egy havernak. Délután élesítettem be. Hát annak sokkal jobb a touchpadja meg a touchpad gombjai is beleértve a görgetőgombot. Azon tök jól működik. -
törölt tag
Szia!
A tochpadra volnák kíváncsi. Pontosan erre a görgető gombjára.
Nálam egy kicsit nehezen működik...vagy nekem legalább is nem tetszik, mert lefelé, balra, jobbra jól görgeti a képet, de felfele nagyon el kell találni a nyomáspontot hogy rendesen görgesse. Álltalában ha felfelé nyomom meg akkor inkább a bal és jobb irányt érzékeli és nem görgeti felfelé.
Nálad is így van?
Valamint nálam néha a "J" gomb nem mindig érzékeli hogy lenyomtam. Esetleg valami hasonló előfordult nálad? -
törölt tag
Van még valakinek itt Aspire 5920?
-
törölt tag
válasz
parandroid #4494 üzenetére
Nekem egy 300eFt értékű Dell Inspiron 1520 volt. C2D T7500 2.2GHz, 8400GeForce, 1GB RAM, 160HDD, matt kijelző...stb. Na most ettől nem voltam elragadtatva. Főleg a kijelző nem tetszett igazán az szörnyű volt. Egy matt Acer jóval jobb képet ad. A felépítése viszont valóban jó.
Az Acer modelleknél sűrűn előfordul hogy egy két billentyű nem érzékeli hogy lenyomják? Nálam a "J" billentyű néha megmakacsolja magát. Meg ezzel a görgetőgombal /vagy minek nevezik azt ami a touchpad bal és jobb gombja között van/ nem vagyok kibékülve.
-
törölt tag
válasz
parandroid #4491 üzenetére
Szóval egy véleményen vagy velem és te is azt mondod hogy az Inspiron nem egy nagy durranás?
-
törölt tag
válasz
parandroid #4474 üzenetére
Szia!
A fényes kijelző nekem nagyon bejön a notiknál. Nem hurcolom őket csak otthon a szobában használom egy beállított helyen ezért nem zavar a tükröződése...ha vinném állandóan magammal akkor biztos adódna olyan helyzet hogy zavarna és ilyen helyzetben biztos jobb volna egy matt kielző. Na de a fényes kielzők kontraszt, szín és élességéhez nem hasonlítható egy matt kijelző sem. Otthoni multimédiázáshoz nem vennék mást csak fényeset.
Volt egy Toshiba A100-am fényes kijelzővel és nagyon szerettem, majd egy Dell Inspiron 1520 matt kielzővel...hát ez a DellNem értem miért istenítik annyian a Dell-t mikor a felépítése/vázszerkezet/ beleértve a billentyűzetet is az igazi minőség a többi
szerintem nevetséges...ennyi pénzért. Ha jó vázszerkezetű notit akarok venni jó billentyűzettel és matt kijelzővel akkor csak az IBM Thinkpad T-széria az amit vennék. A Dell DVD írója félelmetesen érdekes hangokat ad mikor dolgozik és lassú a reakcióideje, de ilyen volt ez az Inspiron 6400-nál is. A fényes kijelzőjét nem ismerem, de a matt az valami hihetetlen rossz a 1520-nál ha érdekel valakit akkor szivesen mesélek róla. Egyébként színtelen, életlen a betekintési szöge nevetséges...stb .A Dell sajnos nem gyártó cég hanem csak egy összeszerelő ezért is ilyen drágák a gépei egyrészt. Az Acer és az ASUS is például magának gyártja a kijelzőt ezért olcsóbban jön ki neki a kijelző kérdés
A Dell-nek meg maradnak az olyan beszállítócégek mint a CMO ami a legolcsóbb és legrosszabb kijelzőket gyártja.
-
törölt tag
Az ú Aspire-nél a TouchPad az ami nem tetszik annyira meg a jobb és bal gombja valamint a két gomb között található pozícionáló vagy görgetőgomb.
-
törölt tag
Srácok...mi a véleményetek az új Acer Aspire és Travelmate modellekről?
Szerintem elég sokat fejlődött minőségben az Acer. Nem úgy látjátok?Hát ennek az Aspire 5920G-nek hogy milyen kielzője van...brutálisan gyönyörű. Notebookban még ilyet nem láttam.
-
törölt tag
válasz
parandroid #4465 üzenetére
OK!!!!
Sikerült
Hát elég erősen kell benyomni
Kicsit féltem nehogy eltörjön
Köszönöm a választ!!!!!
-
törölt tag
Sziasztok!!!!
Volna egy Acer Aspire 5920G-602G16Mn
Na most ehhez a modellhez mindenhol írják hogy van benne Express Card. Na most ez úgy néz ki hogy csak a helye van meg vagy mi. Van egy takaró műanyag lemez a helyén rá van írva hogy Express Card és kész. Benyomni meg kivenni nem lehet. Lehet hogy később be lehetne szereltetni? Vagy mi is van ezzel akkor...Az Acer szokott ilyeneket csinálni? Valaki utánna tudna járni a dolognak...vagy találkozott már vele valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Gyúrósok ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest