- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamboo529
senior tag
válasz
amdathlonxp #30134 üzenetére
Mire leírtam addigra megkapta a frissítéses csomagot. 131 frissítés. Reggelre leszedte, feltelepítette. Úgy látom most már minden ok.
-
Jamboo529
senior tag
Helló!
Van egy 5735z típusú acer laptop. Felraktam rá a win7-et ultimate x64, igaz az acer honlapján nem található hozzá win7-es driver, csak xp vagy vista. Minden esetre minden rendben van elvileg.
Telepítés után bekapcsoláskor viszont folyamatosan 100%on tartja az egyik magot az svchost. Megnéztem, a windows update tekeri. Lehet valamit ellene tenni? Meggyógyul majd magától, ha sikerült a frissítéseket leszedni. ár lassan 3 órája semmi. Az nem lehet gond, hogy a gyártó oldalán nincs hozzá hivatalos driver? Egy leírás alapján raktam fel hozzá más-más drivereket. -
Jamboo529
senior tag
Sziasztok!
Hozzám fog kerülni egy Aspire 5735Z-322G25MN típusú laptop.
Kezdenem kellene vele valamit, hogy használható legyen.
Még nem láttam a belsejét szóval jó volna tudni, hogy 1x2gb vagy 2x1gb memória van benne?
(Akad elfekvőben egy 2gb-os valahol itthon sztem.)
Ami miatt írok, az viszont az, hogy a honlapon csak xp és vista drivereket találtam. Fel lehet rá pakolni a win7-et? Fog vele működni? Vagy esetleg egy linux disztróval próbálkozzak? Kinek mivel üzemel? -
Jamboo529
senior tag
Rokonomnak van egy Acer laptopja, amit eddig én tartottam karban, de elszállt benne a winyó és más által újra lett telepítve az új winchester.
Nem tudom milyen csomagokat tettek rá, csak annyit tudok, hogy win 7 64bites oprendszer van rajta.
A kérdésem, hogy az acer honlapjáról melyik drivert, vagy app-ot kell leszedni, hogy az fn+Fx, vagy kurzorbillentyűk megnyomásakor feldobja az ikonokat a képernyő közepére, hogy most mit is nyomtam meg?
Hang, fényerő, wifi ki be stb. ilyesmi ikonok voltak
A másik, meg hogy az eszközkezelőben van 2 ismeretlen eszköz, de hiába nyomkodom az illesztőprogram frissítését, a winfos nem talál hozzá drivert, és nem is tudja mi lehet.
Őszintén szólva én sem tudom. Hogy deríthetném ki?
A lapos típusa azt hiszem 5750 talán, de ha kell utánajárok.
Csak távsegítséggel tudom gyógyítani. -
Jamboo529
senior tag
Sziasztok!
Nagy gondom van.
Vettem egy 5750G Aspire-t.
Op rendszer nélkül jött, de gondoltam telepítem rá a windows7 et.
x64 Ultimate van a PC-men is, gondoltam felteszem erre is.
Fel is megy simán, majd mikor feltelepült, egyből leáll, és utána nem tud elindulni winyóról.
Mi a baja?
Előzmények:
Első telepítéskor töröltem minden partíciót. Nem kellett volna?
Már kikapcsoltam a D2D -t is, bár nem tudom mi az.
Hogy tudok rá telepíteni egy működő oprendszert?
Kérlek mielőbb válaszoljatok, mert megőrülök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- E-roller topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari