- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Megoldások IBS/IBD-re
- Itt az új LOGOUT!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitmad
aktív tag
Egy új F5-573G notira legacy módban lett felrakva a win10 és a hdsentinel szerint már 20TB-nál jár az ssd-n az összesen írt adatmennyiség.
Aztán egy win8 telepítés után már 40TB-ra ugrott a számláló.
Ez az ssd hibája vagy azért van mert nem uefi-ben lettek telepítve az oprendszerek? -
bitmad
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire V3-531G laptopom, amibe egy Kingston V300 120GB ssd-t tettem a hdd helyére.
A Toshiba 750GB hdd-t pedig betettem egy caddy-be.
Először csak az ssd-t tettem a gépbe, és úgy telepítettem fel rá pendrive-ról a Win8.1-et.
Gyorsan fel is ment, és jól is működik így.
De aztán betettem a dvd író helyére a hdd-t a caddy-ben, és így már nem tudok az ssd-ről bootolni, mert a biosban csak a Toshiba hdd-t látja, egyetlen hdd-nek és csak azt lehet választani.
Bootoláskor az F12-t megnyomva, ki lehet választani az ssd-t, hogy arról bootoljon, de a biosban nem tudom beállítani, hogy csak az ssd-ről töltsön be a rendszer, mert azt nem is lehet kiválasztani.
Az meg nem megoldás, hogy minden bootoláskor nyomkodni az F12-t.
A gépben gyárilag V1.13 bios van.
Tud valaki segíteni?[ Szerkesztve ]
-
bitmad
aktív tag
Van egy Acer Aspire V3-531G laptopom, amin V1.13 bios van Windows 8.1 oprendszerrel.
Mennyi előnye lenne, ha frissíteném a biost uefis v2.21 -re?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook Pro 14 M3401QC-KM022
- ASUS ROG STRIX GL553V
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest