- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
válasz
SKyN3T_54
üzenetére
Na jó, hát nyilván zenélésre is ki van találva spéci hangkártya, azt tudom hogy régen GUS néven futottak nagyon jók (évekkel ezelőtt). Persze asztali gépbe.. nem is tudom, notebook-ba lehet-e kapni külön? Nem mintha venni akarnék. Nekem tökéletes lesz ez is ahhoz, hogy pl. megnézzem a gépen a híradót (TV-tunert venni akarok bele), vagy hogy meghallgassak néhány mp3-at néha.
hanee
-
szacsee
nagyúr
válasz
SKyN3T_54
üzenetére
Tartalmazza a "64-bites cuccokat"!
Arra viszont még nem jöttem rá, hogy ez a proci a D széria szülötte, vagy a Core2-é mint az E21xx széria asztali gépeknél.
Ha az utóbbi, akkor viszont csak FSB-ben és Cacheben térnek el, tehát minimális a külömbség. Ami ezeket kihasználja, talán annál az alkalmazásnál van 10% ugyanazon órajelen, vagy még annyi sem!
Ha viszont a D széria szülötte, akkor több lehet a külömbség valamivel (sokkal, kb 25%-30%)
-
dekoninck
aktív tag
-
ChME
tag
válasz
SKyN3T_54
üzenetére
Némi fogalomzavar lesz itt. Az affinitás nem azt mondja meg, hogy hány magot használjon egy program egyszerre. Azt mondja meg, melyik magokon futhat. Ez azért van, mert ahhoz, hogy egy program két magon futhasson, többszálúra kell tervezni. Akármennyire is furcsának hathat, ez nem jellemző manapság, vagy inkább óvatosabban fogalmazva, nem volt jellemző régebben.
Az új WinRAR pont azért fut mindkét magon, mert már áttervezték az igények szerint úgy, hogy többszálú legyen. Egy gondolat erejéig rávilágítanék azért arra is, hogy abban a pillanatban, hogy egy program egyszerre két szálon fut, s két magon, szükséges némi plusz munka annak érdekében, hogy ezek kommunikáljanak, fenn tartsák a szinkront, s nem utolsó sorban, szeparált futás miatt nem látják egymás dolgait.
Máshol már írtam, amint több programot futtatsz, amik nem 2% procit esznek, azok már nagy valószínűséggel más magra fognak kerülni, s élvezheted a két mag áldásos mivoltát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nekem asszem az a progi írja ki szép nagy zöld betükkel a pl. ilyesmiket WIRELESS LAN ENABLED
MOD: hoho lelkes ujonc!! (hat igen szet offolok mindent
najo csak vicc volt