Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
válasz
SKyN3T_54
üzenetére
Na jó, hát nyilván zenélésre is ki van találva spéci hangkártya, azt tudom hogy régen GUS néven futottak nagyon jók (évekkel ezelőtt). Persze asztali gépbe.. nem is tudom, notebook-ba lehet-e kapni külön? Nem mintha venni akarnék. Nekem tökéletes lesz ez is ahhoz, hogy pl. megnézzem a gépen a híradót (TV-tunert venni akarok bele), vagy hogy meghallgassak néhány mp3-at néha.
hanee
-
szacsee
nagyúr
válasz
SKyN3T_54
üzenetére
Tartalmazza a "64-bites cuccokat"!
Arra viszont még nem jöttem rá, hogy ez a proci a D széria szülötte, vagy a Core2-é mint az E21xx széria asztali gépeknél.
Ha az utóbbi, akkor viszont csak FSB-ben és Cacheben térnek el, tehát minimális a külömbség. Ami ezeket kihasználja, talán annál az alkalmazásnál van 10% ugyanazon órajelen, vagy még annyi sem!
Ha viszont a D széria szülötte, akkor több lehet a külömbség valamivel (sokkal, kb 25%-30%)
-
dekoninck
aktív tag
-
ChME
tag
válasz
SKyN3T_54
üzenetére
Némi fogalomzavar lesz itt. Az affinitás nem azt mondja meg, hogy hány magot használjon egy program egyszerre. Azt mondja meg, melyik magokon futhat. Ez azért van, mert ahhoz, hogy egy program két magon futhasson, többszálúra kell tervezni. Akármennyire is furcsának hathat, ez nem jellemző manapság, vagy inkább óvatosabban fogalmazva, nem volt jellemző régebben.
Az új WinRAR pont azért fut mindkét magon, mert már áttervezték az igények szerint úgy, hogy többszálú legyen. Egy gondolat erejéig rávilágítanék azért arra is, hogy abban a pillanatban, hogy egy program egyszerre két szálon fut, s két magon, szükséges némi plusz munka annak érdekében, hogy ezek kommunikáljanak, fenn tartsák a szinkront, s nem utolsó sorban, szeparált futás miatt nem látják egymás dolgait.
Máshol már írtam, amint több programot futtatsz, amik nem 2% procit esznek, azok már nagy valószínűséggel más magra fognak kerülni, s élvezheted a két mag áldásos mivoltát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

nekem asszem az a progi írja ki szép nagy zöld betükkel a pl. ilyesmiket WIRELESS LAN ENABLED
MOD: hoho lelkes ujonc!! (hat igen szet offolok mindent
najo csak vicc volt