- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beach head
senior tag
válasz
Phoenix0523 #18375 üzenetére
ha büdös levegőt fúj ki akkor sztem a tápegysége behalt... nekem is túlemelegedett egyszer annyira h hátul megolvadt kicsit a műanyag.. de garival cserélték...
-
válasz
Phoenix0523 #18375 üzenetére
Garancia, sztem egyértelmű.
milbo: Nekem is 5740G-m van, én is olvasgattam a témában, de sztem nem lehet egyelőre az integráltat működésre bírni, talán később vmi driver vagy BIOS hack-el.
A videomemória pedig úgy működig hogy 1G VRAM esetén és azthiszem 8GB RAM esetében használhat akár 2,7GB-ot a 8ból ha szükség van rá.
Van vhol 1 táblázat neten a Hypermemory kiosztásról, de már nem tudom merre találtam. -
bbenec
tag
válasz
Phoenix0523 #17828 üzenetére
Max veszek egy laptop ventit és ráteszem ha játszom...
-
válasz
Phoenix0523 #17584 üzenetére
Nem tom, első notim. DE nem erre számítottam, kicsit lassúbb ütemű elhasználódásra számítottam.
Amúgy érzed h kevesebbet megy mint az elején?
-
válasz
Phoenix0523 #17561 üzenetére
Értem köszi!
-
goodboy007
senior tag
válasz
Phoenix0523 #17557 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
Phoenix0523 #17512 üzenetére
-
válasz
Win 7 RC 7100 nem is tudom milyen régen volt, de már akkor kilőttem h ne dolgozzon. Vezérlőpult, kapcsold ki az indexelést minden mappára ahol lehet.
-
Phoenix0523
tag
válasz
kb. 30perc után*
-
mykos
aktív tag
válasz
Phoenix0523 #17200 üzenetére
Semmi gond, nekem is sokáig kiírta, de mivel úgyis sata-n használod, ez sokat nem játszik. Ha jobb click illesztőprogram frissítése, és keresse magától az sokat segít, vagy a legújabb chipset driver is megoldhatja.
Lenne egy kérdésem az Acer szervizről: A bal oldali USB panelem nem nagyon éled fel, a jobb oldaliak meg néha meghülyülnek és hardware hibát jeleznek. Letiltom felengedem és minden megy tovább, ezt nemrég kezdte el ->hardware hiba. Plusz a főhűtő ventim elkezdett morogni, szóval mindenképp Brno lesz belőle, de az oprendszerem az nem aceres, hanem külön vásárolt w7 x86 Ultimate. A szervizben hozzányúlnak az oprendszerhez-adatokhoz, vagy vannak annyira jófejek, hogy békén hagyják?
-
plaszy
őstag
válasz
Phoenix0523 #17200 üzenetére
Nem lehet, hogy CardReader driver kellene hozzá? Engem az szokott megsziv@tni ilyen esetekben.
-
fecc87
tag
válasz
Phoenix0523 #16851 üzenetére
Ez így reális, semmi meglepő. Az SU procik nem a teljesítményükről híresek, hanem az alacsony fogyasztásról, ami az alacsonyabb órajel miatt lehetséges. Ezért nem vennék timeline-t, mert "butább" a proci (nyilván nem szó szerint).
-
cigam
titán
válasz
Phoenix0523 #16848 üzenetére
Vidd vissza, és adjanak 1 olyant ami látja.
Mikor indul a gép, nyomj f2-t és válaszd ki a dvd olvasót, hogy arról induljon
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest