- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vASalo
tag
válasz
TigerCat #13624 üzenetére
nekem WD Scorpio Black van. kicsit jobban melegszik, mint az 5400as fordulatú, kb 3-4 fokkal. sebességben érezhetően gyorsabb. Tartósságot nem tudom, még csak 1hónapos. eddig nem bántam meg.
üdv, vASalo
-
-
vASalo
tag
válasz
Bibendum #11978 üzenetére
a hátra lévő idő sok mindentől függ: monitor fényerő, wifi be van-e kapcsolva, proci terhelés, stb. a windows az elején fura dolgokat írhat, statisztikailag dolgozozik, pár töltés-lemerülés ciklus után beáll majd normális értékre. akuidő nálam: netezés wifivel kb 2óra, teljes terheléssel kb 1 óra.
üdv, vASalo
-
vASalo
tag
válasz
Bibendum #11933 üzenetére
nekem is csak vga kimenet van rajta, az lcd tévével nem volt gond.
ramot és a dvd-t nem néztem. nem igazán lényeges nekem.
ehez a procihoz elég az 533, ha jól emlékszem az FSB is annyi..
a dvd-t meg nem igazán használom van 2év gar, addig tönkre mehet, ha akar.üdv, vASalo
-
vASalo
tag
válasz
Bibendum #11858 üzenetére
1 hete vettem ilyet a fukarban, debreceni nyitási akcióban 69eFt volt. Az anyagminőség olcsó, de meglepően jól össze van rakva. nem nyikororg, teljesen masszív. cserébe viszont jó nehéz: 3kg.
a vinyó sata, biosból van ide emuláció, ha valamiért kellene.
az aksi kb 2órát bír wifi+net mellett, teljesen leterhelve kb 1 órát.üdv, vASalo
-
vASalo
tag
köszönöm az infót.
megvettem. külsőre nagyon elégedett vagyok vele eltekintve attól, hogy nagyon nehéz. CEL M560, 2Gb RAM, 160GB HDD, 2év gar. 70ezret megért nekem.prociból egy dolog hiányzik igazán a SpeedStep. szoftveresen lehet szorzót/FSB állítani?
bocs, ha nagyon alap a kérdés, de ebben a laptop témában kezdő vagyok erőssen.
üdv, vASalo
-
vASalo
tag
sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy acer emachines e510-et érdemes-e venni? az emachines sorozatról (?) nem sok infót találni. elég olcsón hozzá lehet most jutni a Debrecenben nyíló saturnban. miben gyengébb ez, mint az aspire széria? kb. azokhoz hasonlít.
procit lehet ezekben cserélni? későbbiekben jó volna majd a celeront-t egy alap c2dre cserélni.
keresőt használtam, de nem sok eredménnyel
válaszokat köszönöm előre is.
üdv, vASalo
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!