Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
several
csendes tag
nekem olyanom van mármint aspire 5310. nekem ez az első laptopom úgy hogy nincs nagy összehasonlítási alapom. igazából csak tervező progit használok rajt (ami azért szépen igénybe veszi) meg meg néhány játék van még fenn. én elégedett vagyok vele csak kicsit meggyűlt a bajom a driverekkel mivel xp xp2 kellett mindenképp és a telepítő cd-n csak vistások vannak. ja meg szerintem elég korrektül mozog az időben és szépen gyorsan tölt. ennyi pénzért meg főleg megérte. nkem.
-
hanee
senior tag
Szia!
Hát igen..
Én napok óta cikkeket olvasok és lassan nő létemre értem is miről szólnak Már némelyik számról betéve tudom mit jelent az egyes tipusoknál..Szóval na, megtaláltam az 5920-as tesztjéről szóló cikket is:
Remélem sikerült beszúrnom
Engem nagyon meggyőz ez is..
Szóval efelé hajlik kicsi szívem.. épp azt próbálom kisírni itthon, hogy karácsony helyett szülinapomra legyen gépcsere
Hanee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest