Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
nekem attol meg teccik. jo lenne. de 300kt nem fogok ra kiadni. 200Kt igen. mondjuk nekem a jo videokartya miatt jon be nagyon. kivancsi vagyok hogy most azert 300K mert nem a legalapabb modell az amit mi legalapabb modellkent rendeltunk(marmint magyar importorok) vagy csak egy hatalmas lehuzas az importorok reszrerol ez.
jo lenne tudni melyik nagykerek fogjak ezt arulni, megkerdeznem hogy ez tenyleg a legalapabb modell e es hogy mennyi lesz tenyleg az annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- EAFC 26
- E-roller topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Viccrovat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 7740 - i7-9850H I 32GB I 256SSD I 17,3" 4K I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9850H I 32GB I 512SSD I RTX4000 8GB I W11 I Cam I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest