- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vcsabika
tag
válasz
BlueAthlon #17692 üzenetére
a 3dmark eredmény meg nagyon durva majdnem egy mobility 5850 szintje na jó azért allatta van kicsivel!
ja bocsi most latom hogy csak 1366 os felbontáson
-
vcsabika
tag
válasz
mióta lehet mobility gpu-t húzni és még feszt emelni is?
ugytudtam ezek nagyon komolyan levannak zárva. Ez egy 4820 vagy 3820? Procit ramot mire cseréled és miért?
-
engedo
csendes tag
válasz
Gratulálok!
Néztem is a kínai szétszerelési útmutatón (4820-as 14”), hogy a processzor kivehető,t ehát elvben cserélhető, nem tudtam, hogy a 3820-nál is így lehet (arra következtettem, hogy ilyen van neked, nem láttam, hogy a postodban vagy korábban említetted volna, bocs ha igen), de ha igen, akkor tényleg felesleges várni míg kijön az 520M vagy az 540M verzió, max később megveszi bele az ember.
Melegedés, hát igen, nem lehet elvárni, hogy a mai cuccok 30 C fokon fussanak, a teljesítmény nő, a nép meg csodálkozik, hogy melegszik a cucc.
A ház műanyag része érdekelne engem (alapból nem vagyok híve a fémnek, túl jól adja át a hőt), általános használatnál/nyomásnál is vetemedik, és nagyon vagy csak enyhén?
A „lebegő billentyűzet” design mennyire teszi a dolgát, megszokható? Eléggé eltérő véleményeket olvastam, sokak szerint megfelelő, mások szerint nagyon hajlik gépelés közben.
Olvastam, hogy a 3820-as a két ventillátora közül a CPU hűtője szinte mindig megy, ezt majd megoldják szerintem BIOS-sal, egy frissítés (a PCI-E gondot megoldani hivatott BIOS) már kint van, de nem ajánlott letölteni, állítólag többet árt, mint használ.
Még mindig irigy vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Yettel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest