Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Fred
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
k.sasa.87 #10530 üzenetére
Én is hülye voltam/vagyok ahhoz, hogy a notis chipsetek mit bírnak, de amikor én nézelődtem, találtam ezt a fórumot, jól el is mentettem
Rengeteg infó van ott, az első hsz-ben külön vannak linkelgetve azok a topikok, amik hasznosak lehetnek egy 5315 tulajnak.
Angol kell hozzá, de szerintem fasza hely, sok okosat meg lehet tudniPéldául visszaigazolták, hogy akár T8300-as is belemegy, ami elég friss procc (kérdés, ennek van-e értelme, szerintem ez túl nagy, még ha lenne benne normális videókari, akkor esetleg...).
Arra azonban készülj fel, hogy míg a memóriát bárhol beszerezheted potom pénzért (tipp: aqua), addig a procira vadászni kell rendesen. Én is az egyik PH-s kolléga procijára csaptam le. A memória bővítése gyerekjáték, de azt akár a boltban is beleteszik, ahol megveszed.
A proci kicsit húzósabb, de igazából nem is annak a cseréje problémás, hanem ennek az elb*szott hátlapnak a levétele... izzadtam közbe rendesen, nehogy eltörjön... de végül sikerült nyomtalanul megejteni a dolgot
Maga a proci kivétele és az új berakása nem nehezebb, mint egy asztaliban (tehát kb. 5 perc lehet). Figyelni kell néhány dologra, de ha kicsit is van affinitásod a gépekhez, nem lesz gondViszont a cerka után... komolyan mondom, mintha másik gép lenne. 3D matyiban ezután se fog csúcsokat döngetni, nem is erre hivatott ez a gép, de nekem ez a sebesség az, ami kell, hogy normálisan tudjak használni egy rendszert.
A celeronnal csak idegeskedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus rog Zephyrus g14
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest