Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skynet258

veterán

válasz k.sasa.87 #10530 üzenetére

Én is hülye voltam/vagyok ahhoz, hogy a notis chipsetek mit bírnak, de amikor én nézelődtem, találtam ezt a fórumot, jól el is mentettem :D
    Rengeteg infó van ott, az első hsz-ben külön vannak linkelgetve azok a topikok, amik hasznosak lehetnek egy 5315 tulajnak.
    Angol kell hozzá, de szerintem fasza hely, sok okosat meg lehet tudni ;) Például visszaigazolták, hogy akár T8300-as is belemegy, ami elég friss procc (kérdés, ennek van-e értelme, szerintem ez túl nagy, még ha lenne benne normális videókari, akkor esetleg...).

Arra azonban készülj fel, hogy míg a memóriát bárhol beszerezheted potom pénzért (tipp: aqua), addig a procira vadászni kell rendesen. Én is az egyik PH-s kolléga procijára csaptam le. A memória bővítése gyerekjáték, de azt akár a boltban is beleteszik, ahol megveszed.
    A proci kicsit húzósabb, de igazából nem is annak a cseréje problémás, hanem ennek az elb*szott hátlapnak a levétele... izzadtam közbe rendesen, nehogy eltörjön... de végül sikerült nyomtalanul megejteni a dolgot :D
    Maga a proci kivétele és az új berakása nem nehezebb, mint egy asztaliban (tehát kb. 5 perc lehet). Figyelni kell néhány dologra, de ha kicsit is van affinitásod a gépekhez, nem lesz gond ;) Viszont a cerka után... komolyan mondom, mintha másik gép lenne. 3D matyiban ezután se fog csúcsokat döngetni, nem is erre hivatott ez a gép, de nekem ez a sebesség az, ami kell, hogy normálisan tudjak használni egy rendszert.
    A celeronnal csak idegeskedtem.

Új hozzászólás Aktív témák