Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
deniro2
senior tag
Erről van szó. Abortuszról nem lehet vallási megközelítésben beszélgetni, mert könnyen hitvitába fullad egy ilyen társalgás, hiszen pusztán a gyilkosság/szükséges rossz feloldhatatlan ellentéte körűl kering minden érv és ellenérv.
Aki szerint az ember ''csak'' biológiai lény, vagy legalábbis nem a nagy világvallások által felvázolt, Isten által a többi élőlény közűl kiemelt, a fogantatás pillanatától lélekkel rendelkező szuperlény, annak soha nem lesz elfogadható, hogy egy éppenhogy osztódásnak indúlt sejtcsomó úgymond megölése gyilkosság lenne.
Ez van. Csak teológiai vita lesz belőle. Tudom, hogy most én hoztam fel a vallást, de mindössze azért, hogy rávilágítsak, két értékrend ütközik a témában és esély sincs a kiegyezésre, mert az igazi vita témája a hit és nem az abortusz. -
deniro2
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Teljesen igazad van, viszont más aspektusból szemlélve a dolgot: vajon mi a jobb, ha a tini luvnya elmegy még 4x is abortuszra és elcseszi esetleg az életét, vagy, ha tizenx évesen megszűl 4 gyereket és elcseszi az ő életüket is? Én sokkal kevésbbé aggódom egy felelőtlen, korlátolt nő ''testi, lelki egészségéért'', mint azokéért akiket felelőtlenűl világrahozhat és tönkreteheti az életüket... Szerintem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Futás, futópályák
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest