Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
Joz76
tag
Én is azt mondom, hogy a proci ennyit bír, és kész. Nekem is vízhútővel megy egy 2A, és alapfeszen 150-ig stabil, ha elkezdem emelni, akkor 155-ig. Nem egy nagy különbség, és biztos, hogy a procinak van vége, mert a ram-ok tesztelődtek másik procival, és simán mennek még többet. Azért szerintem ne légy nagyon elkenődve, hogy a 1,6-os procid csak 2,5-tel megy :DDD
Joz -
deepwell
aktív tag
nem a korlatozas miatt van :) egyszeruen ennyit bir a procid, esetleg kuld meg 2.1 V al, hatha segit rajta .. de nem ajanlom huzamosabb hasznalatra ... mar mint a 2.1V ot :) en az 1.6 os P4 emet ordasi hutopjevel max 170 FSBn tudtam ugy jaratni, hogy meg nem lassult :) most egy 2.0 as fut 3.3 mon ... amugy a P4 furcsa allatok, sok olyan peldannyal talalkoztam aminek hiaba emelted a feszultseget 1.65 fole nem lett stabilabb, es nem is lehetett jobban huzni, meg 2.1 V al sem :(
Aktív témák
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest