Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
azreon
tag
Nekem egy volt, azt most küldtem el 1face-nek. Érdeklődjetek garmánál hátha tud szerezni.
Üdv -
1face
senior tag

-
1face
senior tag
Nekem ez kellene !
[link]

-
1face
senior tag
Bocs a belevau, de engem is érdekelne 1, ha marad szabadon !

-
AMDpower/
senior tag
Esetleg ha érdekel nekem is van egy a régi szériából, 3eft, minden tartozékával.
Anno én is 3. szemként kaptam kv8-hoz.
Szerk.: közben végigolvasva a topicot aktualitását vesztette
[Szerkesztve] -
azreon
tag
Szia
Gyorsan megnéztem az Abit lapján. Ott azt irják, hogy van benne mikroGuru, tehát elvileg támogatja. Az oldal szélén is láttam ilyet, hogy Guru panel(optional) - azaz rakható hozzá. Nézd meg az alaplapi leirást, van-e rajta ilyen csatlakozó. 5Pin hosszú, de csak 4 Pin van rajta
Szerintem jónak kéne lennie, de azért nézd meg...
Üdv -
azreon
tag
Szia
Én meg eladnám a régit
Nem érdekel? Lecseréltem az alaplapot és most itt áll szegényke. Akit érdekel szóljon!!
Üdv -
knajf
senior tag
nah uppolnám a topicot olyan szempontból hogy most én keresnék újabb fajta guru clockot (előlapit)

-
azreon
tag
Engem már nem érdekel, vigye nyugodtan más
Az enyém már szépen műxik. -
sas44
újonc
Hali engem is érdekelne guru clock ha tud valaki szoljon!!!
-
cosmo
aktív tag
heló!
Valamelyik nap láttam neten ilyen guru clockot, de az nagyon drága volt....kb 8 körül, vagy nem is tudom... -
azreon
tag
Up
-
azreon
tag
Up
-
azreon
tag
Keresek Abithoz való guru clockot. Lehetőleg a régi érdekelne. 3rd eye os alaplapokhoz való is jöhetne.
Aktív témák
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2450M I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest