Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maczbal
csendes tag
Sziasztok!
Újabb kérdéssel fordulnátok hozzátok. Némi kavar alakult ki a fejemben a forgószékgyártókkal kapcsolatban. Nevezetesen: a Wau2 széket neten két márkanév alatt is meg lehet találni, ezek a Unique és Merryfair márkák. Bár a termékfotók alapján a két szék megegyezik, mégis áruk tekintetében 2x-es különbség van közöttük.
Tehát a kérdésem az, hogy ennek a széknek a dizájnja licenszelve van mindkét gyártó által, akik így vélhetően eltérő minőségben gyártják le őket? Vagy ők konkrétan nem gyártanak, csak ugyanattól a gyártótól berendelik, és rábiggyesztik a saját cégük nevét?
Előbbi esetben a minőségbeli eltérések akár érthetővé is tehetnék az árbeli különbséget, utóbbi esetben viszont az árkülönbség érthetetlen. Székvásárlás előtt állok, és nem szaladnék rá ilyen szopórollerre.

A kérdésem általánosságban is érthető, hisz ez más típusok esetén is tapasztalható (pl. Ergohuman). -
Maczbal
csendes tag
Sziasztok, székvásárlás előtt vagyok, a segítségetek szeretném kérni.
190 cm magas vagyok, és 75 kg. Mindenképp hálós ülőfelülettel és háttámlával rendelkező ergonomikus széket keresek, aminek fejtámasza is van. Nem vagyok egy nehéz ember, de minél masszívabb a szék, annál jobb, utálom ha nyekereg, recseg, ropog alattam.
Maximum ~250 ezer forintot szánnék rá. Nézelődtem itt a fórum korábbi hozzászólásai között is. A Herman Miller Aeron nagyot fut, de sajnos az már kívül esik a büdzsémen. Így valami jellegében hasonló alternatívát keresek.
Ami megragadta a tekintetem és vélhetően az elvárásaimnak is megfelelne: Pofit
Sajnos véleményt erről a székről nem találtam a neten, és jelen körülmények között nincs módom letesztelni erre szakosodott boltban. Így marad a "zsákbamacska", ezért is támaszkodnék a Ti véleményetekre. Ha esetleg tudtok még alternatívákat mondani, az is érdekelne, előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One / Xbox Series játékok
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

LLKobe