Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Elég sok jó szék van még jó áron a marketplace-en.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
r6man123
senior tag
-
nagyúr
válasz r6man123 #8404 üzenetére
Érdekes, akkor gázrugó nem volt benne. Ez a támladöntő hinta mechanika. Ez nekem pl. nem ropogott, azt a gázrugó csere oldotta meg, aztán lehet, hogy a kapcsolódási pontnál csúszik el valami és egy komplett szétszedés-összerakás megoldaná?!
A mechanikán (telepen ahol dolgozunk van egy ilyen részleg) a régi gázrugóm szétszedték a "vandálok" így nem tudtam kipróbálni, bár én nem kaptam ezt a faja szétszedő szerszámot amit neked küldtek, én már kicsúsztam a gariidőből.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Danyboy
csendes újonc
válasz Cyrusv10 #8384 üzenetére
Szia,
Nagyon igaz amit írtál: "Viszont ahogy nézegettem eddig, nem biztos hogy ez a típus ~180cm vagy annál magasabb embernek is jó lehet, aki e magasság körül nézegeti az mindenképp próbálja ki elötte azt javaslom."
Én 193cm vagyok és minden létező széket kipróbáltam a Jysk-től az Ikeán át az RS bútor Deluzzo-ban és voltam az Irodabutik-ban is. Az általad jelölt Emagra szék egyik verziója bizonyult a legkényelmesebbnek, de kályhaezüsttel fújt gagyi érzetet adott 200k+ ért. Ennyiért nézzen már ki valahogy. (ez inflációs hatás előtti ár volt) Már az eredeti keret felett vagyok jóval, de ott vagyok, hogy muszáj leszek beruházásként kezelni a dolgot, mert szétmegy a hátam mire találok egy jó széket. Most egy Ikeás csodán ülök gerincpárnával... miután visszaadtam a céges Anteres Boston székem. Ez nagyon kényelmes szék, de beleizzadsz 8+óra után és nincs fejtámlája, az XL verzió 200k+ annyit nem adnék érte.
180cm magasság felett az általános probléma,ha a szék támlájának teteje nem a lapockádat karcolja, az a karfa. 10 székből nálam 9-nél a karfa a legmagasabb pozícióban is 1-2cm-el alacsonyabb az alkaromnál. Vannak nagyobb fotelek, amik jók lennének, de lakásba nem jó, ha nincs elég hely. Cégnél Herman Miller szék van, az mondanom sem kell megfelelő, csak nem tetszik a "színe"..
-
Danyboy
csendes újonc
Szia,
Gratulálok jó fogás volt, 180cm felett tökéletes választás!Én 193cm vagyok.
Nekem is bevált a Boston kényelemben, ülésben munkához.
Milyen huzattal van amit vettél?
Van vagy 20féle verzió, kíváncsi vagyok mit tapasztalsz. A céges székem huzata nem volt a legjobb, de lehet egy másik huzattal én is beruházok egybe ha kifogom 200k alatt. -
adam0913
tag
Sziasztok!
Erről a székről van valakinek tapasztalata? Jó lehet?
[Ergonomikus irodai szék magasított háttámlával]
Vagy mi a javasolt a ~80k kategóriában? -
LLKobe
veterán
válasz adam0913 #8413 üzenetére
Én nem ismerem, de ahogy látom a kartámla állíthatósága nulla, valamint ez a keskeny görbülő kartámla rohadtul nem tűnik kényelmesnek, így az ergonómikus jelző max viccnek jó.
Amit ajánlani szoktunk azok az ikeás ergonomikus székek, nem egy óriási eresztés, de az árért kb. rendben van.
A másik (szerintem jobb) vétel, egy használt márkásabb darab, jellemzően a marketplace-en találni szépeket. Példa 1, Példa 2, Példa 3
Ha átlagos a testalkatod, nem vagy nagyon magas / nagyon nehéz, akkor nem nagyon lehet mellélőni velük, nagyon tartósak, és összerakásban / minőségben messze az ikea fölött vannak.[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
adam0913
tag
Az első marketplace-es szék szimpatikusnak tűnik nagyon, és tudom hogy ezek 10-15 évig székek is maradnak ellenben az IKEA-s 100.000 alatti kategórival, de mindig félek ilyen használt dolgokat venni, ki tudja hogy volt használva, mennyire van kiülve, vagy felesleges parázás?
-
LLKobe
veterán
válasz adam0913 #8416 üzenetére
Ha ki van ülve az egyrészt látszana már a huzaton a képen, másrészt ha a szivacs lenne kiülve azt meg látod / érzed élőbe.
De ha neadjisten venni kell bele egy új gázrugót, akkor is olcsóbb mint egy ikás, és sokkal jobb minőségű. Más nagyon nem tud tönkremenni. De ha élőbe nem nyaklik / nyikorog nagy meglepetés nem érhet.Meg kell nézni élőbe, de a képen látszik hogy nagyon szép állapotba van. Aztán ha mégse, max otthagyod.
[ Szerkesztve ]
-
Eagle16
addikt
Noblechairs párnákat vajon hogyan lehet mosni? Gépbe be lehet rakni?
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
adam0913
tag
válasz Tsebacsi #8417 üzenetére
Köszi az ajánlást.
A mai napon elugrottam az IKEA-ba megnézni a székeket, de nekem a Markus és a Jarfjallet sem volt kényelmes.
Mind a kettőnél kicsinek éreztem az ülőfelületét és csúsztam le róla, pedig teljesen átlagos a testalkatom (181/78).
Ami szinte mindenben tetszett és nagyon kényelmes volt az a Styrspel, de elég bugyuta színekben elérhető
A másik a Hatterfjall volt, de ott a fej/nyaktámasz hiánya zavaró, hiába volt magasan a legjobb szék mindközül a szubjektív megítélésem szerint.Ikea-n kívül még szóba jöhet más áruház más széke, amit érdemes lehet megnézni?
-
fpatrik17
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, hátha tudnátok segíteni beazonosítani ezt a széket. Kb 8 éve van nálam, elég elégedett vagyok vele, de gondolkozom egy felfele váltáson és szeretném bekategorizálni. (Az is lehet csak újrakárpitoztatom/bőröztetem. Igazából csak annyi a baja, hogy kopottas, meg egy lábburkolat hiányzik.)
Csatolok róla pár képet. Előre is köszi, ha többet tudtok róla, mint én, sajna google nem segített...[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
válasz albiosz #8424 üzenetére
Örök hála, így már meg is lett!
Tényleg valami régebbi szériás Haworth ComfortoSzerinted milyen irányba lenne érdemes nézelődni, ha felfele szeretnék váltani? Típusok és kb. árkategória érdekelne, ami valamivel e felett van. Jól sejtem, hogy ha érdemi javulást szeretnék, akkor az 200-300+os kategória?
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
ice9
tag
Sziasztok. Árazásban kérném a segítségeteket: Noblechairs Hero Black edition. Szép állapot, keveset használt, fej és derék párnával. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Attila84pecs
csendes tag
Sziasztok! Ismeri valaki ezt a széket? Milyen lehet?
https://huzaro.com/pl/p/Office-Chair-MARK-ADLER-BOSS-4.2-Grey/399 -
LLKobe
veterán
válasz Attila84pecs #8429 üzenetére
A kartámla ránézésre 3 centi széles, és az állíthatósága nulla, innentől lecsó.
A mechanikája is filléres hulladéknak tűnik.
De a színe jó.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Attila84pecs #8429 üzenetére
Én ezt elengedném
-
Attila84pecs
csendes tag
Köszönöm LLKobe, Tsebacsi.
Ez lenne a másik választottam: https://spiritofgamer.com/gb/chairs/207-hellcat-3700104451896.html
Esetleg ajánlanátok valamit 50k forintig? -
Ispy
veterán
válasz Attila84pecs #8433 üzenetére
Az a kartámla úgy néz ki, mint ami alig várja, hogy széthulljon.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
LLKobe
veterán
válasz Attila84pecs #8433 üzenetére
Ez sem tűnik semmivel jobbnak sajnos. Pár kérdés: hol vagy helyileg (mivel külföldi oldalakat linkeltél arra tippelek nem itthon vagy), mennyit ülnél benne egy nap, illetve mi a magasságod és súlyod.
[ Szerkesztve ]
-
Attila84pecs
csendes tag
Pécsi vagyok és a gyártó/forgalmazó oldalait linkeltem.
178cm magas és kb. 105kg vagyok. Napi 8-12 órát használom.
Nincsenek nagy igényeim, eddig is olcsóbb kategóriás székeim voltak.
Ami inkább fontos, hogy a kárpit ne menjen tönkre egy év alatt.
van még 2 amit kinéztem:
1:https://www.emag.hu/guru-master-kenyelmes-fonoki-gamer-szek-forgoszek-gm1-g/pd/DCRW7CMBM/
2:https://www.emag.hu/vinsetto-ergonomikus-gamer-szek-derektamasz-dontheto-es-allithato-fejtamla-fekete-barna-921-247bn/pd/D702XHMBM/[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
válasz Attila84pecs #8436 üzenetére
Kezd azzal, hogy a "gamer" székeket elfelejted. Még a legjobb se jó, de ezek annyit se érnek, amennyi áramot elpazarolsz a weboldal nézésével. Próbálj meg inkább olcsóbb kategóriás irodai széket nézni.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
LLKobe
veterán
válasz Attila84pecs #8436 üzenetére
178cm magas és kb. 105kg vagyok.
Az jó, akkor átlagos a testalkatod, könnyebb megfelelő széket találni.Napi 8-12 órát használom.
Az sok. Ennyi használatra én a helyedben egy normális széket vennék ha később nem akarsz hátproblémákat, elég nagy szo*ás, tapasztalatból mondom.Nincsenek nagy igényeim, eddig is olcsóbb kategóriás székeim voltak.
Akkor ideje a fentebb említettek miatt egy értelmeset venni.Az a helyzet, hogy 50k-ból újonnan csak szemetet fogsz kapni. Ahogy Lokids is mondta, a gémer székeket ha jót akarsz felejtsd el, az max a tinédzsereknek jó vagizni a haveroknak, nem napi 10 óra használatra.
Egy jó szék ismérve az ergonomikus kialakítás, a jó anyaghasználat és összerakás, és a minél széleskörűbb testreszabhatóság.
Ahogy mondtam újonnan ez ennyiért felejtős.
Ha belefér egy trip pestre, vagy futár kifizetése, akkor EZT nyugodt szívvel tudom ajánlani.
Ha messze van, nézz szét marketplace-en hogy a közeledben milyen használt pl. steelcase székek vannak, segítünk választani szívesen.
De az említett darab 45k-ért mondhatni ajándék.[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
177 cm és 90kg vagyok.
Gamer széket keresek, 80-90k forintig bezárólag. Fontos, hogy állítható kartámasza legyen, illetve ne legyen ilyen bazári színe.Első körben egyébként az alábbi Jysk-es széket néztem, ez szimpatikusnak tűnik nekem, viszont véleményt nem igazán láttam:
[link] ABILDAA Legend.Köszönöm az ajánlásokat előre is!
-
nagyúr
válasz Stylerr #8443 üzenetére
Max annyi problémát látok ebben, hogy a lábadnak lehet magas lesz?! De nem biztos. Hasonló székek mozogtak eddig is az Emag kínálatában, nem rosszak, de ez a max pénz, amit érnek. Kellően vastag az ülőrésze is. Mennyi garit vállalnak rá? Ha legalább 2 év, akkor szerintem megvehető.
-
tutis
őstag
itt van pár jó irodai szék amiket érdemes lenne megnézni, azért dobom be közösbe, hátha valakinek jól jön, most dobta fel nekem is a face reklám
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
LLKobe
veterán
válasz Stylerr #8449 üzenetére
Ki kell próbálni. Azt tudni kell, hogy az ilyen kávás ülőfelület eléggé bekorlátozza hogy hogyan tudsz ülni a székben, de ha ez nem zavar, akkor jó is lehet.
Bele kell ülni, próbálgatni.
Ha egy picivel többet rá tudsz szánni, EZT már feljebb is ajánlottam. Én is ilyenben ülök, felső kategóriás, teljesen személyre állítható cucc, nem érhet vele meglepetés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
- Naim mu-so 2. Gen új
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest