Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonhy86
csendes tag
Valakinek van ilyen esetleg vélemény tud írni
[link] -
ForRedGlory
félisten
Tud valaki olyan helyet, ahol költségtakarékosabban be lehet szerezni Herman-Miller Aeron széket?
-
jonhy86
csendes tag
Végül inkább ilyent rendeltem ThunderX3 BC1 BOSS [link]
-
khlan
újonc
Sziasztok, van tippetek, hogy egy steelcase gesture-t hol tudnék kipróbálni budapesten?
-
Tibro5
senior tag
Nekik van kiállítótermük ahol az összes modellt ki lehet próbálni.
BLUE Business Interior Kft
H-1138 Budapest, Váci út 135-139/a
www.blue.hu
De készülj fel hogy nem lesz olcsó, kb. 1100 EUR most egy gesture pár hete kértem ajánlatot. -
Tesomatee
tag
Sziasztok!
Sajnos tönkrement a székem, új kell. rengeteg tipródás után a noblechair hero black editionre és az arenaracer supreme-re szűkítettem. Mi ezekre a székekre a verdikt? a Noble tudom hogy jó de az 25-el drágább. Az arena jónak néz ki is textil de semmi infóm nincs róla, "noname" magyar brand. Segítsetek kérlek! -
LZs?!
aktív tag
Sziasztok
Hamár említésre került az ArenaRacer...
Az eltelt hónapok során elejtett infomorzsák alapján szűkítettem le három opcióra a listámat.
105kg, 190cm | napi 8-10 óra ülés | nem csak a székkel együtt helyezkedem/forgok, hanem a széken belül is dőlök jobbra/balra/előre/hátra.
Ti melyiket választanátok?
Noblechairs HERO
MERRYFAIR Spinelly
ArenaRacer Dark Desert II
Köszi előre is.
Nevermind...
-
Tesomatee
tag
Azért noname számomra, mert nincs egy tetves teszt, youtube videó (ami angolul beszél) vagy bármi értelmes anyag a székekről. Pedig baromi jó lenne egy összehasonlítás. Mert én is mondhatom hogy de jó az xy márka, de sosem ültem még heroban, titanban stb. és lehet hogy sokkal jobbat kapnék más márkákból ugyanazért az árért. Nagyon tetszik a supreme, de szkeptikus vagyok A hero black editionnel meg úgy érzem nem nyúlhatok mellé, de ha a supreme meg jobb vagy minimum ugyanolyan akkor buktam 25 ezret mert annyival lenne olcsóbb a supreme
-
Merchior
tag
válasz Tesomatee #7665 üzenetére
Egymás mellett van itthon egy Secretlab Omega és egy Arenaracer Craftsman, illetve tesómnál pár utcával feljebb Noblechairs Epic.
Egymás mellé állítva a hármat, észre lehet venni abróbb különbségeket, leginkább anyaghasználatban szerintem (Arena-nál picit kevesebb a fém az én szememnek). Amúgy ha csak önmagában az Arenaracer-t nézem, abszolút ugyanaz a minőség, jó összeszerelés, masszív szerkezet, az elmúlt másfél évben egyelőre tartósnak is bizonyul. Eddig ez az első rendes székem, nekem eddig mindennek tűnik, csak noname-nek nem.
Én bátran megvenném az Arena-t is, ha számít az árkülönbözet, én nem csalódtam - az 5 év gyártói, hazai gari pedig szerintem vonzó dologMégegy dolog: az Afterhours webshopjában találsz néhány vásárlói értékelést, tudtommal ők magyarországi hivatalos viszonteladók
Ha budapesti vagy, a Gamerland nevű helyen ki tudod próbálni az Arenaracer székeket[ Szerkesztve ]
-
maglew
aktív tag
válasz jonhy86 #7670 üzenetére
Milyen benne ülni? Kényelmes? jól tart? Fejet jól megtámassza? Nekem home officera kelle valami normálisabb irodai szék, de az ilyen XXlutz, Jysk, Mömax székek valahogy nagyon kényelmetlenek és gagyi hatásúak. Ikeát a jövő héten nézem meg, arról jobbakat hallottam, de kb 50 ezering milyet érdemes venni ami nem nyikorog, nem esik szét 2 év múlva, nem jön le róla a műbőr...
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
2020-ban vettem egy CONNECT IT Escape Pro CGC-1000-OR typusú gamer-széket, amivel eddig úgy különösképpen nem volt bajom, ám sajnos időközben felszedtem jó pár kilót, így ez a szék kezd egy kissé szűkös lenni. Ezért szeretném lecserélni, mindenképpen egy olyanra, amiben kényelmesen elfér a jókora ülepem, és nem kell magam összehúzni benne.
Jelenleg 120 kiló vagyok, 185 cm magas, és sajnos elég terjedelmes, úgyhogy mindenképpen több-XL-es méretre való széket szeretnék.
- Naponta minimum 4 órát, de hétvégenként akár 10 órát is ülök benne (Persze nem egyfolytában, de sok a dolgom, és mivel meló mellett nem sok időm van, így hétvégén kell bepótolni az elmaradást).
- Minimum 150 kg teherbírással kellene, na nem azért, mert annyira meg akarok hízni, már ez is sok (Mondjuk 120 kilós sem akarattal lettem), de azért jó lenne, ha nem csak éppen hogy elbírna.
- Olyan kell, ami nem kagylóülés, azaz inkább irodai székre gondoltam, nem gamer-székre, szélesebb ülőpárnával, mivel sajnos összecsukott lábbal már nagyon kényelmetlen nekem ülni. És elég széles is legyen, mint mondtam, több-XL-es méret.
- Árban 100K környékén gondolom, picit lehet több, de ne sokkal, mert annyi már nem fér bele. (Olcsóbb lehet nyugodtan. ) Szóval ilyen nagyon márkás, 200K körüli székeket ne ajánljatok, mert bár tudom, hogy azok az igaziak, de sajnos minden egyre drágább, már nincs annyi félretehető pénz, mint régen.
Ja, és mindenképpen magyar webshopból kellene, ahonnan utánvéttel kiküldik, és ne kelljen hozzá regisztrálni, ha nem muszáj. Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
8petya8
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, 2 szék közül választanék 180/88kg
ArenaRacer Titan vagy ArenaRacer Craftsman, titán jobban tetszik, de félek hogy a fejem nem támassza meg vagy kicsi lesz, mivel rövidebb a támlája a mint a craftsmané!
Köszönöm válaszotok
Petya. -
8petya8
csendes tag
Noblechairs EPIC vagy talán még ez, tehát 3 szék közül melyik?
köszönöm -
Ispy
veterán
Hát az ikeás székek aztán tényleg gagyi hatásuak, de inkább azt mondanám, hogy nekem ez a 100k alatti világ mind az, mindegy melyik boltban néztem. Csodák nincsenek, kevés pénz, kevés anyag.
Lányomnak vettünk 60k-ért forgó széket, kb. mint valami játék szék, egy vicc ennyi pénzért.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
8petya8
csendes tag
Nem tudom mennyire megbízhatóak
-
8petya8
csendes tag
Köszönöm, akkor megbízhatóak!
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Milyen széket ajánlanátok napi 8 óra használatra 70-80(max 100e körül)?
186cm/80kg
Ikea Markusnál van jobb választás?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
8petya8
csendes tag
válasz Chesterfield #7682 üzenetére
Szia!
Én megvettem amit linkeltem, prémium
Ajánlom -
veterán
Bocsánat nem teljesen ideillő kérdésért, de nem találtam igazán megfelelő fórumot.
Forgószékemben eltört körben annak a kerek lyuknak a hegesztése, ahová a gázrugó felső része beilleszkedik, a képen pirossal bekarikázva
Lehet ilyen fém keretet kapni, de egyiknél sincs odaírva, hogy mekkora a kerek lyuk átmérője, ahová a gázrugó felső része beilleszkedik.
Minden gázrugó háza egyforma átmérőjű azon a részen, ezért nincs odaírva a méret?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
mathgery
aktív tag
Sziasztok!
Erről a székről van tapasztalat valakinek?
[link]
Ennyi a keret, úgyhogy 50 felé nem mehetek (a főnök ennyit szán rám )
Előre is köszönöm a segítséget! -
petertoth123
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék új széket vásárolni, de nem tudom melyik lenne számomra ideális. 170 cm magas vagyok, 72 kg. ArenaRacer, illetve a Noblechairs kínálatából melyik lehetne jó?
Esetleg más javaslat?
Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Corsa02
őstag
válasz petertoth123 #7686 üzenetére
Szia!
Én 174/80 vagyok. Többet megpróbáltam, de végül az ArenaRacer Craftsman lett. Tetszik, kényelmes, szép, minőséginek tűnik. (Noblechairs is az egyébként) Ebből a székből épphogy leér a lábam, Noble-nél nem találtam olyat amiből leért volna teljesen, és ez nálam szempont volt.
The Truth Is Out There --->
-
bepken
veterán
Srácok, a Black Edition (hybrid műbőr) mennyivel jobb a sima műbőrhöz képest? megér 20-25ezer forintot?
csak mert most ipon és pcx is hirdet 120k környékén műbőr HERO-t
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
végül nem bírtam tovább és megrendeltem iponról
remélem, hogy jól értem, és ez nem valami bontott/hibás termék (azt tudtommal ki szokták írni)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
zolika15
tag
Sziasztok.
Véleményeteket szeretném kérni, szék vásárlás előtt állok az ergonomikus irány az ami jobban tetszik, nézelődtem és nem igazán találtam meg a nekem valót, 193/90 kéne valami ami azért még normál emberi áron van (ha persze van ilyen). Köszi a válaszokat.
Zoli
-
ITrex
tag
Sziasztok!
A jelenlegi occó vagy 10 éves székem után aminek a háttámlája már rendesen nem tart semmit se (kárpitcsere többször volt rajta), szükségem lenne otthonra egy kényelmes, jól tartó székre. Könyöktámasz nem létfontosság, eddig sem volt és léteztem nélküle. 65 kiló vagyok és 189cm magas. A keret nem sok, max. 40k HUF. Ezt nézegettem mert kinézetre nagyon jól néz ki meg a vélemények alapján kényelmesnek/jól tartónak tűnik. Ha pedig nem ez, akkor várom a további ajánlásokat mit lehet kapni ennyiért ami többet ér, mintha a konyhai stokin üldögélnék. Köszönöm!
-
törölt tag
Sziasztok!
Az alábbi székekkel kinek milyen tapasztalata van?
Mennyire tartanak, minőségiek és kényelmesek?https://www.moemax.hu/p/fonoeki-szek-us-64-0048980036
https://www.moemax.hu/p/fonoeki-szek-us-102-0048980050
https://www.moemax.hu/p/modern-living-forgoszek-szuerke-fekete-eric-002674006001
https://www.moemax.hu/p/modern-living-gamer-szek-szuerke-speed-002926009901
https://www.moebelix.hu/p/moebelix-fonoeki-szek-orlando-002381023401
https://www.moebelix.hu/p/fonoeki-szek-linz-002926008201Illetve ti melyiket választanátok?
-
bepken
veterán
válasz #73500928 #7692 üzenetére
ezeket megnézted és kipróbáltad élőben is? ha még nem tetted, érdemes volna.
azért mondom ezt, mert ezek a székek elég sokban eltérnek egymástól, akár csak méreteket vagy épp kialakítást nézzük. személyes tapasztalatból kiindulva én egyiket sem (mármint se széket, se áruházat!) ajánlanám senkinek.
hasonló árkategóriában próbáltam még tavaly egy széket az XXXLutz-ból, de 1 hónapot se bírt ki nálam, nyikorgott és lötyögött minden alkatrésze (szerencsére szó nélkül visszavették)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem próbáltam, igazából azt szeretném megelőzni, hogy odamenjek potyára és valami szennyet lássak.
Az a baj, hogy számomra csak a Mömax, Möbelix és a Jysk jöhet szóba, ugyanis nem tudok elmenni máshova, illetve megvárni sem tudom, hogy egy netes megrendelés megérkezzen, hanem tényleg nekem holnap kell elmennem és vennem egyet.
A nyikorgás egyébként engem nem szokott zavarni, hozzászoktam sajnos. Viszont a lötyögő alkatrészek engem is zavarnának. Viszont ha jól gondolom a fent említett 3 áruházat hagyhatnám is a fenébe és nézelődhetek máskor, ugye? Persze a Jyskre nem tértem ki előzőleg, de velünk meg nekem nincs túl jó tapasztalatom..
-
pacilos
csendes tag
sziasztok! 30.000-80.000 ft között milyen széket forgó vagy gamer ajánlotok számitógépezéshez?
azt olvastam hogy 100k alatt mind szar.
tehát akkor jót úgy sem kapok, akkor nem fogok 80er vásárolni.40-60e között melyik forgó széket vagy gamer széket ajánlanátok?
187cm átlagos test súly, napi 4-8 óra használat.
legyen karfa meg a dőlés szög állitható legyen de nem tudom hogy mi lehet még fontos
tudna valaki ajánlani valamit, amit megvásárolt és nem bánta meg azonnal.[ Szerkesztve ]
-
mikk2000
őstag
válasz #73500928 #7697 üzenetére
Szerintem ülj hokedlin vagy feküdj addig, amíg veszel egy normális széket...
Amit én a möbelixnél vettem olcsó forgószéket, az ahogy nézem most 15 ezerrel drágább, de annyit azért nem ér (tudom válság meg háború). Összerakni nem lehetett a leírás alapján, de a möbelix honlapján a 3-ból az egyik rajz passzolt a csavarokhoz. De így ís szúrt hátul, rájöttem még így is hosszú a csavar. Az imbusz szar csavarokat rendes (rövidebb) hatlapfejűre cseréltem, azokat meg is lehet húzni erőből. Kb 10-esért vettem géles pántos ülőpárnát. Időnként meg kell fújkálni zsírzóspray-el ahol nyikorog. Én is kb. 90 kg vagyok, és szinte mindig hintázok. De vegyél szerintem drága jó széket amit itt ajánlanak, és amit lehetőleg ki tudsz próbálni valahol!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest