- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hysterycs
tag
Sziasztok,
Új HO székre lenne szükségem, napi 8-10 órás használatra. Eredendően az Emagra X5 Zenre gondoltam, de nagyon rövid idő alatt iszonyat drága lett, most már konkrétan 170k az irodabutikban. A lélektani határ pedig nálam erre a projektre 150k. Szeretnék szinkronmechanikát, fej és kartámlát, plusz a hálós megoldás is szimpatikus. Rákeresve azért sok jó véleményt nem olvastam amúgy sem az irodabutikról itt a topikban, illetve kipróbálni sem igazán tudnám náluk a székeket, mert csak szombaton tudnék elutazni BP-re székpróbára, akkor viszont zárva vannak. Ezek miatt együttesen újra elkezdtem keresgélni, és ezt a széket találtam, ami az elvárásaimnak kb. megfelel (sajnos ők sincsenek nyitva szombaton):
https://officeplaza.hu/IrodaiSzek/FonokiForgoszek/ErgotechForgoszek?gclid=Cj0KCQiA3rKQBhCNARIsACUEW_Yk29lH24nMbUPoFjfsZh0kPrdyurjbuoYE7SOxPC9SiUk0j-8-sCEaAse2EALw_wcB
Nem tudom, hogy ennek van-e bármi köze a jóval drágább Ergohumanhez, vagy az ég világon semmi és csak egy egyszerű, gyengébb minőségű koppintás, de ha valakinek esetleg van ilyen széke, elmondaná a tapasztalatait?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Fedora Linux
- Ukrajnai háború
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Bestbuy játékok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-13700K Processzor
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest