Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy kis update. Tegnap (szerda) ugye rendeltem egy széket a Pixeltől. Utalással fizettem, így meg is küldték az utalásos számlát. Még akkor (délután 3) elutaltam a pénzt.
Kaptam egy sms-t, hogy elindult a csomagom, fuvarlevélszámmal.
Ma nem változott semmi a GLS honlapján, mondom rákérdezek náluk mizu, azt mondták, hogy igen, lejelentették majd, hogy lesz egy csomag, csak ők még nem kapták meg.
Remek mondom, írtam a Pixelnek, hogy szerdán kaptam már csomagszámot, azt hittem ma megjön a csomag.
Válaszoltak, hogy a pénz megjött (naná, még tegnap, de ha esetleg nem fért volna bele a max. 4 órás bankok közti utalásba, akkor ma délelőtt biztosan megkapták)., és HÉTFŐN hozza majd a futár a csomagot... Eszem megáll, miért nem holnap? A honlapjukon is ott van, hogy a csüt. 15-ig beérkező rendeléseket még pénteken kiviszi a GLS. Tekintve, hogy én már tegnap elutaltam a pénzt, azért ez elég gáz...Egyrészt lett volna időm hétvégén összeszerelni, másrészt azt tuti, hogy ha megjön a szék, akkor videó felvétellel meg mikroszkóppal fogom kinyitni, hogy ha bármi van, tudjam bizonyítani. Persze, csak nem lesz gond, hisz mi lenne, de sosem tudni.
Szóval röviden szerdán rendeltem egy raktáron lévő terméket, amit hétfőn fognak kihozni. Ennyit arról, hogy másnapi kiszállítás, ahogy hirdetve van a honlapon: [link]
Félreértés ne essék, nem fogok kínok között elhalálozni, hogy csak hétfőn jön a szék, de értetlenül állok a dolog előtt, plusz akkor ne állítsanak olyat, amit nem tudnak betartani. Így viszont nem, hogy következő munkanapra nem küldték a csomagom (csütörtökre), de még 2 munkanappal utána (hétfőre)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPad topik
- Mobil flották
- Formula-1
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Végleg búcsúzik a New World: Aeternum – megvan a leállás dátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó MacBook Air (M1, 2020) asztoszürke 512Gb
- Garanciális // dobozos // Lenovo LOQ // Ryzen 7 7435HS // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Hp 840 G9 i7-1270p 16Gb ram, 512Gb NVMe, szép, Magyar bill, 1 év garancia, számla
- ThinkPad T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Gigabyte GeForce RTX 5060 Ti Eagle OC ICE 16GB (Bontatlan)
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest