- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Köszi az infót!
Érdekes dolog ez a gerinccel kapcsolatban, amit írtál. Nekem gyógytornászok azt szokták mondani, hogy éppen az a jó, ha a gerinc dolgozik , mert az ízületeknek , porckorongoknak az a jó, ha az izmok megerősödnek. Ugye mert itt tulajdonképpen arról van szó hogy a gerinc környéki tartó izmokat kell mindig erősíteni, a gyógytornák alkalmával. Pl. ülőlabdát is szoktak ajánlani, aminek direkt az a célja, hogy ne legyen stabil az ülőhely, ezáltal a gerincet a mozgásra, kiegyensúlyozásra késztetve. De az ülőlabdát is csak módjával szabad használni és fokozatosan, mert nagyon megterheli a gerincet.
De el tudom azt is képzelni, hogyha valakinek már mondjuk kopottabbak a porckorongjai és gerincferdülése van (mint pl. nekem), akkor ez a fajta mozgásra kényszerítés nagyon fárasztó és esetleg az izmok már nem tudnak regenerálódni, ha nem engedik őket pihenni. Lehet hogy ilyenkor egy stabil szék jobb mert pihenést is enged kicsit?

Az biztos, hogy a hosszan tartó sok ülés nagyon nem tesz jót. A testsúlya és a gyenge gerinc környéki izmok egymásra nyomják a csigolyákat és a porckorong kopás előbb utóbb bekövetkezik. A sok ülés nemcsak a gerincnek, de az általános immunrendszernek és prosztatának , bélrendszernek sem jó. Időnként mindig fel kell állni, nyújtózni, sétálni egyet.
Most nem tudom ezzel előbbre kerültünk-e.

Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- Acer Nitro XV240YPbmiiprx Gaming monitor, 24", IPS, 2 ms, 165Hz, 1920x1080, FreeSync, HDMI, DP
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz
- Eladó újsuerű Creality Hi 3D nyomtató
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

LLKobe