Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemole
őstag
Nos végre beruháztam én is egy jó székbe, így végre megszabadultam a fa székemtől. Beszámolok első tapasztalatomról.
Nagyon kényelmes. A fejtámla használható, ha hátradőlök akkor a nyakamnál kényelmesen illeszkedik (repülőknél útálom hogy a nyaki rész pont nincs megtámasztva mikor hátradőlsz).
A Szövet ülőke is kellően párnázott, a háttámlája nem annyira vastagon párnázott, de ez szerintem előny. Ültem olyan székben aminek kétszer ekkora volt a szivacs vastagsága, és semmivel sem volt jobb mint ez.
A szék magasságának állítása ahol jobb lenne ha egy kicsit magasabbra is lehetne állítani.
Mondjuk nekem az asztalhoz max magasságon tökéletesen passzol. Hátradönthető.
Ennyi röviren.
Az ebayről rendeltem.kb 27000ft volt. Ez az ár szerintem nagyon jó, ha összehasonlítom néhány hasonló de fejtámlával nem rendelkező székkel.
Főnöki bőr,stb fotelt azért nem néztem (lett volna az is kb hasonló árért) mert úgy tapasztaltam hogy nekem azok hosszabb idő után kényelmetlenek.
Nem tudoom a link élni fog e ha a licit lezárul, valszeg nem,úgyhogy csak a nevét adom meg a széknek. Ebay keresőjébe be kell írni hogy computer chair, és kidobja a találatok között. ''LUXURY BLACK ERGNOMIC SWIVEL OFFICE COMPUTER CHAIR UK''
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- MWC 2026: Megnéztük a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Eredeti játékok OFF topik
- Trollok komolyan
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 2x 256GB NVMe SSD magyar vbill gar
- SK Hynix 16GB modulok egyben (1x16GB) 4800Mhz - több db elérhető - akár 32Gb 64GB ram
- DELL Precision 3480 fóliás új kijelző! //Core i7 1360P // Nvidia RTX A500 4GB GDDR6 // 16Gb /1TB SSD
- G.SKILL TridentZ Royal DDR4 128GB kit (4x32GB) 4000MHz CL18 F4-4000C18Q-128GTRG
- Pioneer DDJ-FLX6-GT + M-Audio BX4 4,5" 120W ( egyben vagy akár külön külön is! )
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe