Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
Figyelmeztetlek, hogy a nem lakkozott alumínium dobozba tett ital oldja az alumíniumot benne. Kutatások folynak arról hogy bebizonyítsák, hogy köze van-e az agyban felgyülemlett alumíníumnak, a (nemtommilyen) rák kialakulásához.
Azért ez elég elgondolkodtató...
Az üveg sosem oldódik fel az itallal, meg a drágább lakkozott felületek sem. -
GombócArtúr
senior tag
jójójó hallottam róla. Ennek ellenére az összes ilyen sör -amejjel találkoztam a megamarketek polcain - dobozán rá volt írva kis betűkkel a gyártóhely, ami érdekes módon mindig egy magyar város volt. Talán kiexportálták a ''minőségi'' sört nyugatra hogy aztán most visszahozzák és olcsón eladják?

-
GombócArtúr
senior tag
Igen ''azokról'' a sörökről beszéltem. Olvastam a cikket szerintem. Én nagyon kesernyésnek találom a borsodit...
Ja, Romániában nagyon baró sörök vannak és jó olcsón! A tengerparton ittuk a Tuborgot cirka 150forintért. Ééééés lehet venni sört műanyag kétliteres palackban (SKOL a márkája) ami 300-350ft ba jön ki. Kiadós
és finom! -
GombócArtúr
senior tag
Szeretem a sört! Szeretem az olcsó sört! Szeretem a jó sört! Szeretem a Kőbányait (hazai) és az Arany Ászokat.
Nem szeretem a Szigetes hígitott söröket, illetve én igen, a pénztárcám nem, túl jól csúsznak....
A Borsodit sem szeretem mert rossz az íze. És az ''import'' német nevü söröket, 75forintért biztosan felejthetetlen élményt nyújtanak.
Aktív témák
- Milyen routert?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Napelem
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest