Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Nem a program drága, mi keresünk szarul...
-
Buky87
tag
Teljes mértékben egyet értek veled.
Most szerettem volna előfizetni az Extrémre pont annyit tud amennyire szükségem van.
Erre nem lehet cég-es számlára megvenni csak magánszemélyként.
A support meg azt mondja vegyem az Enginert 86.990-ért nettóba ha cég ként szeretném megvásárolni.
Bosszantó az, hogy nincs szükségem Enginer változatra. Nem szeretek olyan funkciókért plusz pénzt fizetni amiket nem használok.
De lehet, hogy én vagyok helikopter. -
Pont tegnap volt rá szükségem, indítottam, erre kiírta, hogy lejárt a 30 napos próba.
Jó, elengedtem a dolgot. Most elolvastam a cikket és megjött a kíváncsiságom, mennyi az annyi. (Szépen ide van tálalva, szépen felkeltette az érdeklődésemet, ez úton is grat srácok)
Mondom magamban, biztos pár ezer Ft, betervezzük a költségvetésbe vagy divatosan fogalmazva: Kigazdálkodjuk
Aha, tudjátok mennyibe kerül? 23.490Ft, egy évre
Egy évre
Mennyi?
23.490Ft egy évre, engem ez most lesokkolt. Értem én, hogy gazdaság, meg euró, meg szankciók.
Szerintem, ez sok.
Ez sok egy évre magánszemélynek, otthoni felhasználásra.
De cáfoljatok meg ha nincs igazam.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 6.88-as verzió meg nem jelent Intel platformokat is felismer.
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest