Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Djagrasto

csendes tag

válasz inf3rno #2280 üzenetére

HGCS-s mosógépcsere. Nem lehet utánvéttel fizetni. Sőt, személyes átvétel sem működik, mert a régi készüléket cseréli ki a futár. Egyébként jogos, más esetben én sem fogok soha előre fizetni...

• Djagrasto

csendes tag

válasz DarkFater #2253 üzenetére

Puszilgathatod az eDigitalt, de már ők sem a régiek...
    Látszik ez pl. az árukeresős véleményekből.
    Konkrét saját szívás:
    Anyósnak megpályáztuk a HGCS mosógépcserét. Megkaptuk a Támogatói Okiratot.
    Adott mosógépre egyik legjobb ajánlat az övék. "Megbíztahóak", nagyok, miért ne rendelnénk tőlük?
    Párom az anyóssal bemegy a soroksári üzletbe és kap időpontot, hogy majd mikor rendelheti meg, mert a HGCS-sekkel külön foglalkoznak. (Már ez is furcsa.)
    Adott időpontban (jan. 15-én bemegy, van is termék, de HGCS-nél csak házhozszállítás van, mert a régi készüléket oda kell adni a futárnak. Szuper, úgyis ingyenes a házhozszállítás.
    Kifizeti a mosógépet és úgy egyeznek meg, hogy pénteken, 19-én viszik a terméket. Ha nem, akkor legkésőbb 22-én, hétfőn.
    A gép nem jön se pénteken, se hétfőn. Telefonon hívjuk az ügyfélszolgálatot. Utánanéz és látja, hogy a mosógép be van csomagolva, össze van készítve, nem érti miért nem vitte el a futár. Megígéri, hogy személyesen intézkedik és másnap elviszi a futár. Azt is megígéri, hogy egy órán belül mailt ír, hogy sikerült elintéznie.
    Email nem jön és "természetesen" a mosógép sem. Két nap múlva újra telefon, újra ígéretek. Ismét két nap múlva annyiban változik a válasz, hogy a futár állítólag elvitte a mosógépet, fuvarszámot is mond. Hívjuk a Royalt, de azt mondják, hogy nem kapták meg a csomagot a kereskedőtől.
    Ma így áll a "csomag" a Royalnál:

Fuvarlevélszám xxxxx
    Feladás 2018.01.16
    Állapot dátum 2018.01.17.
    Állapot idő 7:05:02
    Darab 1
    Súly 64
    Állapot Felvétel alatt
    Kiszállítás dátum 2018.01.16.
    Kiszállítás idő -
    Átvevő -

És ma 29-e van. Hogy innen hogyan tovább? Többen írják fórumokon, hogy rendszeresen egymásra mutogat az eDigital és a Royal. Akkor mindek szerződnek egymással?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés