Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
dulifiO
üzenetére
Azért az érdekes, hogy Van, akinek a havi fizetése rámegy vagy több, ha a főúton a holt sínpáron 90-el átmegy. !
Ha nem 90-nel megy át, hanem csak 40-nel, akkor sem késik el sehonnan (a 90-es manőverrel nyert maximum 6 mp-et), és megmarad a fizetése.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy ha kap egy "havi fizetésnyi" büntetést, annak aztán van a következő esetre megelőző jellege, Ő tuti nem megy át ott még egyszer 90-nel (ha van egy kis esze)...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
dulifiO
üzenetére
A rossz törvények megváltoztatásának nem az a módja, hogy megszegjük őket és kész.
Holt vasúti átjárók megszüntetését nyilván lehet kérni, bár kevés hely lehet, Magyarországon, ahol lakott területen kívül létezik forgalomból kizárt vasúti átjáró főútvonalon. Vasúti átjáróban egyébként az út állapota miatt mindenképpen csökkentett sebességgel kell haladni, csak a szabálysértés más, egy sebességtúllépés vagy egy vasúti átjáróban történt sebességtúllépés esetén. Jó lenne egyébként a konkrét átjárót emlegetni, akkor többet tudnánk. Az út kezelője illetékes a vasúthoz fordulni, ha megszüntetésre kerül sor...... -
Debilon
addikt
válasz
dulifiO
üzenetére
elég vicces a hozzáállásod..teszem hozzá nekem sincs semmi bajom ha valaki gyorsan megy..én csak azt nem értem, hogy egy erős autóval nem lehet 90-110-es tempóval menni? (ez költői kérdés, tudom hogy lehet) vagy bizonyos lóerő felett ciki betartani a szabályokat?
DE.. azért mert te nem kamikaze módjára mész szerinted más mindig lát téged?
gyorsan történnek a dolgok, mindent te sem látsz előre.. (tudom, most jön az a válasz, hogy eddig is kivédtél mindent ha esetleg kellett, ezután is miért lenne másként duma)aki meg gyorsan megy, és lekapják fizessen, énis fizettem már.. akkor is legyen keménytökű legény, amikor a kasszához kell menni, és nem sírni kell miatta, meg ilyen meg olyan kütyüket meg szarokat venni...
euroring, pannoniating, hunagroring..ott van helye ekkora tempónak..
-
tolts.hu
őstag
válasz
dulifiO
üzenetére
218/1999. (XII. 28.) Korm. rendelet
az egyes szabálysértésekről
(A szabálysértésekről szóló 1999. évi LXIX. törvény 166. §-ában kapott felhatalmazás alapján)Engedély nélküli vezetés
47. § (1) Aki vasúti járművet, légi járművet, gépi meghajtású vízi járművet, úszó munkagépet, illetőleg a közúti forgalomban olyan gépi meghajtású járművet vezet, amelynek vezetésére hatósági engedéllyel nem rendelkezik, továbbá aki e járművek vezetését ilyen személynek átengedi,
százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.
(2) Azzal szemben, aki a közúti forgalomban gépi meghajtású járművet engedély nélkül vezet, a szabálysértési hatóság járművezetéstől eltiltást alkalmazhat, továbbá a rendőrség, valamint közúti határátkelőhelyen a határőrség helyszíni bírságot szabhat ki.
(3) Az (1) bekezdésben meghatározott közúti közlekedési szabálysértés esetén - a szabálysértési jogsegély keretében - a pénzbírságot kiszabó jogerős határozat végrehajtása átadható.Azt az eljáró szabálysértési hatóság dönti el, hogy mennyit ad.
(100ezerig terjedhet a bírság.) -
tolts.hu
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi