Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz
tolts.hu #6978 üzenetére
valóban, de az nem pont erröl szólt. és most belegondoltam ebbe, amit leírtam és ezt abszolút nem akarom (a szakközepet).
viszont a rendörtiszti.. felhívtam a közszolgálati egyetemet és hiába lesz diplomám, ugyanúgy kell felvételiznem oda, mintha most jöttem volna ki a gimnáziumból. ami nekem nem jó, mert angolból és németböl emelteztem, a tisztin meg általában magyart meg törit kérnek, így mindenröl le vagyok csúszva, mert azokból csak közepem van és nincs emeltért járó pluszpontom, ezáltal a kellö pontom sincs meg. ez az átképzö nem tudom, hogy mi, de mostanában ilyen úgy tünik már nem lézezik. régen tudom, hogy volt, apukám is így csinálta, 1 éves volt. most annyi a lehetöségem a közsolgálati egyetem szerint és más rendör szerint (a "sima felvételi a tisztire nappalin" opción kívül), hogy civil diplomásként felvesznek a rendörségre, majd onnan beiskoláznak a tiszti fösulira, ami megint nagyon valószínütlen, mert pl. Baranyában abszolút nem vesznek fel civil diplomásokat így. úgyhogy akkor ennyi kb...
azért ez eléggé szomorú, hogy van mondjuk egy diplomás és ugyanúgy kell felvételiznie egy újabb fösuliba, mintha mi sem történt volna... ennyire nehéz legyen bekerülni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest