Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• blackydan

senior tag

válasz szasanyi #5979 üzenetére

Tudom Sanyi nem egyszerű a helyzet, gondolom a rendőrségnél pláne, ezt mutatták az utóbbi idők sajtóközleményei is. Illetve a tüntetések is sok mindent tükröztek. Mindenesetre ezt általános tendenciának írnám le hazánkban én főiskola mellett csinálgattam képzéseket, dolgoztam különböző munkaterületeken (fiatal korom ellenére). Így jutottam el a szakács szakmához is amit a fősuli után is csináltam mivel a diplomával kb. kitörölhettem a .... na de ezt tudjuk. Szakácskodással kapcsolatban csak annyit, hogy napi 15 órában kell teperni mint a hülye (heti 5 nap+ ha mázlid van pluszban behínak), nincs időd leülni és enni annak ellenére, hogy étteremben dolgozik az ember. Főnökök ugyanúgy mint máshol, megkövetelnek mindent ugyanakkor normális munkafeltételeket már nem tudnak biztosítani. Természetesen téged vesznek elő a minőségen aluli alapanyagokért, mintha mi és nem a beszállító hibája lenne. Képzési lehetőségek nincsenek, egy alulértékelt és megkeseredett robot lesz az emberből. Mondanom se kell, időhiány lévén sokan még családot sem tudnak alapítani illetve azon szerencséseknek akiknek van gyermekük alig látják őket a nagyszerű beosztások miatt.
    Tudom a csodálatos munkabeosztás megtalálható a rendőr szakmában is mindezt úgy, hogy a túlórát nem fizetik ki, de valamiért engem akkor is vonz a dolog, bár lehet, hogy mazohista vagyok. A legnegatívabb dolog számomra mégis az, hogy a munkáltatók halkan jegyzem meg (bár mindenki tudja) feketén dolgoztatja "munkatársainak" nagy részét. Én még bár fiatal vagyok mégis azon kell töprengnem miből lesz így nyugdíjam? Hát a nagy semmiből sajnos, elképesztő ami itthon történik vagyis az a nagy üresség, aminek elejét kéne venni és változtatni kellene rajta, de ez már más tészta.

Új hozzászólás Aktív témák