Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• S e t h

nagyúr

válasz TazLeacher #3698 üzenetére

Én szeretek a jelenlegi beosztásomban dolgozni noha sokan nem cserélnének velem ,mert párszor már hallottam ,hogy ennél rosszabb nincs a rendőrségen.
    Viszont valóban jó ,hogy vannak kihívások, jó dolog amikor túljársz a bűnöző, ügyvéd eszén és nézed ,hogy komorodnak el amint eléjük tárod a bizonyítékokat.Ilyenkor érzed, hogy igen, van értelme.

Hosszú évekkel ezelőtt még az utcán dolgoztam és történt vmi amiért le akartam szerelni.Hazudtak nekem a cégnél, kvázi átvertek és azt mondtam kis naív kezdőként, hogy nem, velem ezt ne csinálják, elmegyek.
    És mit ad isten, ekkor jött egy eset, amikor egy nem tudom hány országos körözés hatálya alatt álló személyről jött infó ,hogy hol rejtőzik.
    Mivel nekünk volt helyismeretünk tőlünk kértek segítséget a beavatkozók("kommandósok"), megbeszéltük a tervet és "lerohantuk" a házat.Profi munka volt, próbáltak jönni segíteni a "komák" a bűnőzönek, de a csuklyás, fegyveres beavatkozósok láttán elhúzták a csíkot.
    Látva a megbilincselt személyt, aki akkor már rengeteg üzletet, boltot feltört, rendőrautóknak hajtott neki , szóval a szituáció volt az ami azt mondatta velem ,igen megéri, nem hagyom el a testületet pár seggfej miatt.

Új hozzászólás Aktív témák