- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
szasanyi #6815 üzenetére
"Egyébként Te csak a rendőrökre és rendőrségi alkalmazottakra asszociálsz, amikor "kivételezett" személyekre gondolsz."
Nem csak rájuk. De mivel épp egy ilyen esetről volt szó ezért egyértelműen őket emlegettem többet.
"Az eltűnt személy az eltűnt személy és még nem áldozat, és nem is elkövető. Áldozat akkor lesz ha bűncselekmény áldozatává válik, de ugyanúgy lehet belőle elkövető is ha bűncselekményt követ el!"
Ezt vágom. Csak helytelen szót használtam.
"Remélem, hogy ezzel együtt érthetőbbé tettem a dolog lényegét és a miérteket is."
Érteni értettem én eddig is a lényegét. Mindenesetre most pár fontos infóval gazdagodtam. Volt amit eddig nem tudtam. Köszönöm a kimerítő választ!
(#6816) Sanyabá: Nem hiszem, hogy jó vége lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest