Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vertigo18 #6403 üzenetére
Konkrétan fegyverb**i vagyok, nekem totál természetes hogy mindig van nálam legalább egy de inkább kettő eszköz. Nem vagyok paranoiás, nincs mitől félnem.
Egyedül a munkámat félteném, meg a cuccokat ha lefoglalják egy ilyen hülyeség miatt ugyanis nem olcsó hobbi ez. Nem tudom hogy a rendőrök hogyan viszonyulnak a hozzám hasonlókhoz.Sokan azt hiszik hogy ha valaki szereti a fegyvereket az biztosan rossz szándékú, ez egy igen téves előítélet. (néha megjelenik egy egy idióta lövöldöző és akkor lehúzzák az összes fegyvertartót, ilyen alapján sokmindenbe bele lehetne kötni) Persze ez nem ide tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I-7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/Garancia
- Dell Precision 7550 15.6 FHD Touch / i7-10850H 32GB / 512GB / nVidia Quadro / IR workstation tervező
- Dell Inspiron 15 3530 /13.gen i7-1355U/16GB/512 GB SSD FHD Garancia
- Dobozos új Lenovo Ideapad Slim 5 Laptop /R7-7730U/16 GB Ram/512 SSD/14" FHD+ OLED/ Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával