Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    válasz BÁ Nutrition #6303 üzenetére

    Csak röviden, az én esetemet, mert nem titok:

    Megállítottam egy "parasztot" (tényleg az, földműves volt, meg állattenyésztő, így nem bántás, amit írtam), aki a traktor után húzott ekét olyan rosszul rögzítette, hogy minden egyes "döcinél" kb. 20 méteres csíkokat húzott az aszfaltba, mert leért az eke.

    Kék lámpa, eléállás, leállítás, ahogy kell. Kiszállok, Ő is kiszáll, és elindultunk egymás felé. Kb. 5 méterről lassítani kezdtem, és kértem az iratokat, de közben közelítettünk egymáshoz. Amikor "intézkedési közelségbe" értünk azt válaszolta, hogy "Én neked nem adok semmit", majd ököllel úgy fülön b@cott, hogy azonnal folyni kezdett a vér a fülemből, aztán nekem esett. Kis birkó, mely során letépte rólam először a vállapot, majd az EGÉSZ inget, végül fölé kerekedtem, földre vittem, aztán odaért a járőrtársam is, és ketten megvasaltuk. Mindezt úgy, hogy volt kb. 50 szemtanú, és a "paraszt" folyamatosan szídta az anyámat, és egyéb szépségeket ordítozott.

    Hivatalos személy elleni erőszak miatt indult eljárás, és természetesen a Becsületsértés bűncselekmény miatt megtettem magánindítványos feljelentésemet.

    A "T. Bíróság" összevonta a két bűncselekményt, elindult ellenem egy "Bántalmazás hivatalos eljárásban" bűncselekmény miatt egy eljárás, mert a "paraszt" azt állította, hogy mi vertük meg Őt! Természetesen a sok-sok tanú elmondására való tekintettel ellenem megszűntették az eljárást, a "paraszt" meg megkapta a kettő bűncselekmény elkövetése miatt a szigorú büntetését:

    40k pénzbírság. Ennyi.

    Lehet már leírtam, de ilyenkor mindig úgy kikívánkozik belőlem...

    Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés