Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- potyautas: Vágyak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thyb
senior tag
mert más és más a megközelitési mód
pl páromnak a folyamatot el tudom mondani, de amikor ezt kódolva próbálom meg, akkor esélytelen a dolog, de ha elmondom mit mi fed le akkor Ő azt két hét mulva is tudja, mig én 2 nappal korábbi rutinokon is fenn akadok, hogy mi a sz*rt akartam csinálni -
Thyb
senior tag
Szal nekem vannak fentartásaim, VISZONT ;
az köztudott, hogy valaki programozó lehessen (sőtt még kisebb sub-ok megirásához is) racionális gondolkodás kell, mert egyébként a végtelen számu alternativában simán el lehet veszni
ami általában az eddigi női munkatársaimat illeti ebben vesztek el, vagy erre nem figyeltek eléggé, ugyanakkor találkoztam olyan kolléganővel, aki nagyon korrektül tudott a feltételekkel és a logikával bánni - de sajnos ez elég ritka - Szerintem az a csaj aki azért megy informatikai pályára mert érdekli, s nem azért mert jól hangzik, vagy az a szülői elvárás, az képes felmérni már a suli után, hogy itt akarja-e folytatni, v.máshol. Én ugy gondolom, hogy minden tiszteletem a WEB-es fejlesztő lányoké, mert sokkal jobban oda tudnak figyelni az oldal szépségére, s nem csak a funkcionalitást tartják szem előtt, hanem vigyáznak a meleg- hideg szinek kombinációira stb stb. Ezt mi fiuk sokszor utolsó helyre tesszük. Ugyanakkor azt vettem észre, hogy nagyon sok lány -tisztelet a kivételnek - ha már eljutott egy bizonyos fejlesztői szintre, akkor a további fejlesztést elhanyagolja, s több időt szentel a dizájnra, mint magára az ujitott technikai megoldásokra.
Ez sokszor látszik amikor a párom (aki 1 nagyon okos, szép és jó észjárásu hölgy) megáll mögöttem amig játszok, s nem a játékot vagy az eseményeket figyeli, hanem a legapróbb grafikai hibákat elemzi.
Sokszor a kollégáimban jobban csalódom, mert (nem vagyok programozó, inkább fejlesztő : MS Excell VB Script, Smart Suite Script, COPICS fejleszés stb hasonló) leülnek és akkor kapásból azzal inditanak, hogy ők meg akarnak tanulni pl COPICS-ot programozni adjak anyagot. Ilyenkor jön az, hogy vazz.ott a help file, ott vannak a megirt Makrók, szedd ki belőllük a megoldásokat. Válasz - ja, akkor ugy inkább nem. A csajok nem is próbálkoznak. Én ugy gondolom, hogy aki akar az tanulhat és ez nem nemtől, hanem hozzáállástól függ. Sajna ma még erős a megkülönböztetés sok helyen, mert főleg a régi vezetők nem akarják elfogadni, hogy most nem 10 évvel korábbi szituáció van, s főleg nem 30 mint amiben ők még mindig gondolkodnak.
Kicsit hosszu lett, de nyugi csajok, aki nem akar benneteket alkalmazni az nem is érdemel meg benneteket.
Én ugy gondolom, hogy azok a lányok akik erre adták a fejüket
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Jövedelem
- Diablo IV
- Milyen routert?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- DELL 180W töltőket keresek
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest