- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nosam
aktív tag
válasz
tobias88888 #9957 üzenetére
"Project Cars 2 fél szimulátor"
18 éve tolom különböző autós szimulátorokkal...
De ezen nem fogunk vitatkozni, nem csak látványban hanem fizikában is jobb az assetonál, egy dolog van amiben nem jobb nála, ez pedig a multiplayer.
-
zeee
senior tag
válasz
Igazad van, erős túlzás volt az általad említett címekkel szemben. De fizikában számomra akkor is az Assetto az etalon. Ez az én véleményem, nem kívánom senkire sem ráerőszakolni. Próbáltam a többit is. De azért vegyél vissza kérlek, ez az ,,aki ilyet ír, úgy is kell kezelni" dolog sértő és kispolgári. Annyi elég lett volna hogy butaságot írtam, abból is megértem. Tudod minden komment veszekedés az ilyen kis piszkálódásból indul. S ha én most felveszem a kesztyűt és én is degradállak, akkor az mire lenne jó?! Na ugye.. Pacsi
-
izomman1
senior tag
válasz
Igen ismerem az évszakokat..
De már Koreába is 2 nap múlva megjelenik![link]
Pedig az nem USA... Májusig ne lenne EU-ban vagy UK -ban?
Én azt gondolom még akár Karácsony előtt is lehetséges, hogy UK -ba kapható lesz... azért ennyire lassan őrölnének a Samsung malmai? ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest