Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoy19
őstag
válasz
Dyingsoul #64058 üzenetére
Valóban, alacsonyabb a felbontás, és valóban körültekintőbben kell beállítani, hogy ne legyen homályos a fresnel lencse miatt. Azt is aláírom, hogy a mura is zavaró lehet sokaknak. Viszont engem mindenért kárpótol az Oled kijelző feketéje, és színei. Teljesen más élmény vele bármilyen sötét jelenet, de még a világos jelenetek is az Oled + fresnel lencse kombó sokkal magasabb fényereje miatt.
Ja és a kábel sem zavar. -
gulasoft
őstag
válasz
Dyingsoul #64058 üzenetére
Igazad van, neki ez jött be. Én örültem mikor le lehetett jönni a kábelrő, nekem ebben 2 év tapasztalatom van és két kábelem bánta (szerencsém volt garis volt), és semmi pénzért meg felbontásért nem mennék vissza. Tehát azért ezt most tapasztalatból mondom. Pedig vigyáztam és tényleg 5 kábelflfüggesztőn ment át, de így is eltört. Rift-S-eknek is a kábele szokott tönkremenni. Őt nem zavarja a kábel.
Tényleg cserélhető a PSVR2 kábele?
Megnéztem, nem, és volt akinek a macskája 5 percel a dobozból kivétel után megrágta. 150-és 300$ közötti árakat láttam. Vigyázz rá KRoly19.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Óra topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest