Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsa74
őstag
válasz
kiskuplung #59624 üzenetére
"Azért ajánlott, mert Magyarország nem támogatott ország és ennek ellenére hibátlan az ügyfélkezelés és a cserék intézése.
C verzió pedig a szürkeimporter mangafigura aki most látom megint előkerült, áldassék a neve, ahol jó kis magyaros ügyeskedéssel lehet Questhez jutni. Aztán ha baja van, akkor viheted az osztrák/német MediaMarktba ahol aztán széttárják a kezüket/imádkozhatsz, hogy ha bármi baja van, akkor foglalkozzanak veled."Tehát ha az ügyfélkezelés hibátlan, akkor nem mindegy, hogy a szürkeimportőrtől veszem, aki mellesleg még az osztrák MM-ből származó számlát is adott?
A "Sátán" nekem rögtön mondta a garis kérdésemre, hogy vagy én intézem a cseh központtal, vagy odaadom neki és ő elintézi, de ajánlotta azt is, hogy 2 évig náluk van cseregarancia, tehát kicserélik nekem a cuccot. Nyilván ez utóbbi két dolog erősen kérdéses míg valaki ezt tényleg nem igazolja, de ezek szerint a cseh központtal gariztatás működik. Szóval nagy gond nincs.
-
zsolt_71
csendes tag
válasz
kiskuplung #59624 üzenetére
Ki az a mangafigura?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest