Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kiskuplung

őstag

válasz a2d2 #49197 üzenetére

Hopp ez a gondolat lemaradt a szerkesztgetésben:

"Az új kiegészítőt már meg se néztük. Igazából ott kezdtek el lekopni az emberek, mikor kiderült, hogy"

hogy a szintezés ilyen rossz. Pl hogy jön egy srác aki 2 hétig nem játszott, mert beteg volt a gyereke, akkor ő ilyen kezdőszinten grindol, és azt láttam, hogy egy szörnnyel viaskodik fél perce én meg odamentem és egy db Bud Spenceres atyaival leterítettem. Szóval így kb mindketten unatkoztunk.

Nekem nulla MMORPG tapasztalatom van, de ha ez máshol is így van, akkor ez tényleg kikényszeríti kb hogy minden nap játsszatok, de legalábbis meg kell beszélni hogy akkor hétfő-szerda-csütörtök 21:00 kezdés. Ez meg már 3 emberrel is lehetetlen, ha családosak.

Aki ilyen kardozós fantasyre vágyik multiplayer-coopban. annak még mindig a Karnage Chronicles tudom ajánlani. Nekem az még mindig 9/10

Ja és régen volt róla szó, de a Robinson: The Journey egy szépnek tűnő f*spumpa, még Quest2-n is. I have spoken!

Új hozzászólás Aktív témák