Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Márton

nagyúr

válasz Raymond #31064 üzenetére

Első körben fotó kéne, mert 1) azt szebben jeleníti meg a GO és mert 2) ilyet én is jobb minőségben tudok rögzíteni. Aztán ha ez már tetszene neki, lépnénk tovább a videó felé, de ott még harmatosabb a minőség a tömörítés és egyéb dekódolásbeli korlátok miatt ugye, amit nem részleteznék, aki képben van, tudja miről beszélek.
    Annó próbáltam régebben az 1536-ot is persze, de ez a sisak kijelzőjének fizikai felbontását (amivel baj van) nem növeli.

Dyingsoul: valóban régi motoros vagyok, de jelentősen nagyobb felbontású mobil hmd-ről nemigen olvastam itt, vagy elsiklottam felette. (linkeld már légyszi ha kihagytam valamit) A tech már adott, reverb szint kb. elég lenne, csak úgy látszik egy cég sem akar kiadni kizárólag tartalomfogyasztásra mobil hmd-t. Még kontroller és 6dof sem kell, hisz azt rögzíteni sem egyszerű IRL. Egy 4k-s GO2-nek nagyon örültem volna, de hát Oculus más utat választott.

Új hozzászólás Aktív témák