- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
kiskuplung #17093 üzenetére
Na jól van, ezek szerint nem a GearVR bénasága okozta ezt a gondot mert engem is idegesített itt is meg a robinson elején is mikor a kapszulában voltam még.
Gyakorlatilag ha felváltva becsukom egyik majd másik szemem akkor nem ugyanoda esik a felirat hanem elég nagy offsetben van. Szinte bandzsítanom kellene hogy rendesen el tudjam olvasni.
Leszedem majd én is ezt a modot.Ja és köszi a jobb egér gomb -> indítás VR-ben tippet, így simán indul az Elite Dangerous (de ha az indítás VR-ben gombot nyomom meg akkor meg szórakozik).
Mondjuk még regelnem kellett a fejlesztők honlapjára meg telepítési kódokat beadni szóval játszani nem volt időm, csak a főmenübe kukkantottam be az jól nézett ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest