- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
0utsider #63898 üzenetére
Az "eredeti" link kábel-nél is elvérezhet az egész az alaplap oldalán, VGA-t azért nem írok mert az már nem nagyon van szerintem senkinél és ezért sincs rá panasz vagyis én nem olvastam 1-et sem, míg alaplapi chipről amit nem szeret és ezért random időnként bontódik a kapcsolat 1 pillanatra igen.
Szerencsére a kép átvitelre elég az amit INUI tud (vagy más hasonló kábel). Több hozzászóló írta, hogy megvan a Zöld pipa a Link alkalmazásban és lefut a teszt is pozitívra.
How to Test USB-C Cable Speed with Meta Quest 3/Quest 2 for PC VR Compatibility
-
gulasoft
őstag
válasz
KRoy19 #63892 üzenetére
Figyu. Az hogy a sony saját maga csinálta meg a pc portot, és nem a rajongóknak kellett összemókolni, azért az neked nem jelzés értékű arra nézve, hogy ezt nagyon elbaltázták?
Mentegetheted ahogy akarod, de mikor a saját gyerekedet lebutítva betolod egy olyan osztályba ahol a belefektetett rengeteg plusz mind a kukába kerül, az azért jelzásártékű.
Persze lehet hogy szimultárhoz jó a psvr2 ás meg is írtam, hogy 165-ért valószínűleg több elment volna belőle, csak ugye mindegyiken bukik a sony, és a játékokon szokták behozni az árát, majd ezek után nem telik el egy év és kiadnak egy hivatalos pc portot ahol nem lesz szoftveres bevétel, hogy legalább a veszteségeket csökkentsék az nálam elég egyértelműen a bukás beismerése.
Leállították a gyártást mert ott porosodik a polcon, és csak a pc-s szimulátorosok kedvéért nem fognak bele több erőfeszítést, pénz és energiát tolni.
7 év telt el a két verziójuk között.
Ez most kb olyan mint a hp reverb g2 volt. Szimulátorozásra jó volt, most meg már a win11 sem támogatja, aki meg akarja tartani, azoknak nem szabad upgradelni.
Az is zsákutca lett, és le is álltak a gyártással a PSVR2 is zsákutca, főleg azon az áron amit kértek érte alapban.
Biztos vagy benne, hogy egy ilyen nyilvánvalóan bukott terméket érdemes az embeknek ajánlgatni még pcvr-a is?
Én csak remélem, hogy két év múlva kijön a q4 mondjuk egy olyan kijelzővel mint a ami a psvr2-ben van, pancake lencsével, és ebből adódóan esetleg értelmezhető szemkövetéssel?
De egyenlőre a Q3 az ami minden téren a legjobb, az AR képességét soha nem fogja tudni a psvr2 a kábelmentességéről, és a sima elemes vezérlőkről nem is beszélve.
De ott a quest pro. Hasonló kielző(ok a kornak megfelelő felbontással) aksis saját magukat követő vezérlőkkel, szem és arckövetéssel, és az ára olyan horribilis lett, hogy pár hónap után levitték 1000€-val az árát, mert a kutya nem vette.
Ott rájött a meta, hogy nem kell olyat fejleszteni amit csak egy szűk réteg még szűkebb rétege tud megfizetni, és kijött idén a Q3S. A sony is rájött, hogy ezt elbaltázták, lehet hogy jön 2-3 év múlva egy új headset, de most úgy tűnik leáltak a psvr játékok fejlesztésével és ez elég aggasztó, de ha Te meg vaghy elégedve vele, akkor örülj neki, és használd egézséggel, csak ne tegyünk úgy mintha ez a pcportos psvr2 egy megérős dolog lenne egy átlaghelhasználónak. -
gyugyo79
addikt
válasz
matezzo #63896 üzenetére
A napokban jött meg nekem máshoz egy kábel ALI -ról. Leteszteltem a q3-al és az alaplapom Type-C portjával összekötve megy a full -os töltés és képátvitel is a 3m változattal. De aztán ez Kína, az hogy ha most még 3-an rendeltek és mind a 3 jó lesz sincs garancia. Meg arra sem sajnos, hogy az alaplapi Type-C jó lesz e mindenkinél akinél van az alaplapon.
#63793 USB kábelekről.
60W -thoz kell a PD tudás ami csak Type-C-Type-C kábelen működik.
Type-A végű kábelen/porton nem tudja lekommunikálni mennyi áramot kér az eszköz így a 60W biztos nem igaz. Csak úgy működhet ahogy az INUI is megoldja, mert így az eszköz a "saját" töltőjétől kap áramot a másik irányba meg a szabvány terhelés megy csak. Szóval a Q3-hoz max Y megoldás lesz jó maxos adat és áram átvitelhez Type-A-n. -
-
0utsider
tag
válasz
matezzo #63882 üzenetére
Én írtam a (nem alis, hanem) alzás kábelt, hogy jó.
De azóta rájöttem, hogy csak a HMD akkujának szinten tartására jó.Lehet használni pc vr-ra is. A CP2077-et azzal toltam végig. Viszont kb 2-3 óra után rendszeresen beesett az fps 1-2 körüli értékre. Ezt a játék újratöltése megoldotta. Emiatt én a vr mod hibájára gyanakodtam.
Aztán a végigjátszás után még visszatértem megnézni valamit. Eközben újra előjött az fps zuhanás.
De akkor kivételesen ránéztem a monitorra is, ahol a kép folyamatos volt.Tehát a pár óránkénti fps zuhanást az adatkapcsolat okozta. Így a korábban linkelt kábelt, csak a töltöttség szinten tartására ajánlom. Rendszeres kábeles pc vr-ra nem.
-
KRoy19
őstag
válasz
gulasoft #63887 üzenetére
Bocs, nem csak a pancake, de a. kábelmentesség és az elemes kontroller is releváns feature lehet PCVR esetében, a többi viszont tényleg nem.
Viszont itt onnan indult ki az egész, hogy hátrányként hoztad fel, hogy a PSVR 2 nem tudja PC-n ugyanazokat a feature-öket, mint a PS 5-ön, miközben a Quest 3 ugyanúgy nem tudja ezeket, szóval ez nem róható fel hátrányként, ha a két headsetet hasonlítod össze PCVR-hoz.
-
KRoy19
őstag
válasz
Ja és van értelme a PSVR 2 esetében a szemkövetésnek, mert ha benne vagy a sweetspot-ban, akkor teljesen jó az edge to edge clarity. Persze a Quest 3-é sokkal jobb, mondjuk ott sokszor elfelejtjük említeni, hogy a képernyő szélélenek kb. 20-30%-át csak az egyik szemed látja a szar binocular overlap miatt, ezért is ajánlom jobban a Pico 4-et PCVR-ra mint a Quest 3-at.
Én is sokszor vallás szerűen szidtam a fresnel lencsét, miután kipróbáltam a pancake-et, de most, hogy újra kipróbáltam, rájöttem, hogy annyival azért nem rosszabb, mint amire emlékesztem, csak itt több odafigyelést igényel, hogy hogy teszed a fejedre a headset-et. Persze továbbra is, aki ugribugri játékokkal játszik, annak nem ajánlanék fresnel lencsés headsetet, mert úgy tényleg kb. esélytelen a sweetspot-ban maradni.
-
KRoy19
őstag
válasz
PCVR-ról volt szó, szóval a pancake lencsén kívül minden feature, amit felsoroltál, az irreleváns. Nekem nem az a VR lényege, hogy idióta módjára pörögjek forogjak, valószínűleg ezért sem zavar a kábel és ezért nem zavar annyira a kicsi sweetspot.
Persze, ha valaki break-el, meg 360 no scope-ot szokott tolni VR-ban, annak tényleg jobb választás a Quest 3.
-
qqzs
őstag
Sziasztok. Tudunk ket questen egymas ellen jatszani pl eleven pingpongban, hogy a második quest masodik accountja inditja a megosztott appot? Ha ebben nem akkor van ilyen app?
-
gulasoft
őstag
válasz
KRoy19 #63864 üzenetére
Mi van benne? Pancake lencse! AR színes kamerák, mélységérzékelővel! Önnálóan futtatható játékok! Kábelmentes lehetőség! A vezérlőkben elem van, 30 mp cserélni egy másikra (én spec tölthető elemeket használok), akkor a játékkönyvtár csak natív címekből hogy a sony sárul az irigységtől, és ha ki is jön rá valami az valami questes átirat. De 165-ért tényleg a második legolcsóbb headset, és ha valaki szimulátorozni akar, akkor ott nem fogja zavarni a kicsi sweetpot (na jó, fogja, mert madárfej móddal kell nézelődni) és a kábeles összekötés sem. (igaz felállni sem fog, hogy egy jót forogjon pörögjön, ami a vr egyik lényege de sebaj dobjuk el, mert kábelesnek kell lenni 2024-ben egy headsetnek, hogy meg tudja hajtani a 23 motort amit beraktak a fejesbe, (jó a pc-s ezt sem használja))
Soha nem lesznek a csilivilik megcsinálva, mert semelyik PC app nem támogatja, és a modderek nem fognak ezzel szórakozni. Talán a szemkövetés lehetne benne, amiről már elmondtam mekkora parasztvakítás a szar lencse miatt.
Űgyhogy most tényleg az ára az ami egyedül jó, de hát pont ezért ennyi, mert 230-ért drága volt, abban az ársávban már inkább a sokkal többet tudó Q3-at vették az emberek. -
Raymond
titán
válasz
matezzo #63885 üzenetére
A Horizon Worlds tamogatott orszagai: [link] Csak itt mukodik. Egyebkent az iden nyarig ezek zome nem volt, az elejen csak USA es Kanada aztan 2022 nyaratol jott UK, FR es ES hozza es most nyaron a tobbi.
Arrol nem tudok hogy a referral bonusz ne jarna, ott az orszag mindegy.
-
matezzo
csendes tag
Na jó, megrendeltem.
A horizon worlds azért nem akar nekem elindulni, mert Magyarországon vagyunk?
A referral bonuszt úgy néz ki ezért nem kapjuk meg :/.. a boltjukban lehet egyáltalán fizetni, arra jó a pénzünk? -
matezzo
csendes tag
Ez az INIU DI401 kábel tényleg megéri, nincs jobb alternatíva?
Nekem nincs is pcvr alkalmas gépem, de beszerzés alatt 4060-as laptop-ami szintén nem csúcs, de alapfokon csak jó lesz kipróbálni ezt azt..
Azért kérdezem főleg, mert elég sok negatív vélemény van a neten. pl hogy lassú, meg csak 3.0 usb (laikus vagyok nem tudom ez mennyire jó vagy nem), ill. azt is felhozzák, hogy nem mindig tölt hiába van bedugva.
Most ez az 5-6e közötti ár tényleg olcsónak tűnik a többi márkáshoz képest, de volt aki azt írta sima ali-s kábel jobb nála. -
Dyingsoul
Topikgazda
A mostani amazonos ár valós akció, ha visszaolvasol a topikban láthatod, hogy többen is onnan vettük, ennyiért.
Hogy mennyire érdemes venni az 512-est, az felhasználótól függ. Mire szeretnéd használni? Nyilván több app és film fér az 512-esre, de el lehet lenni a 128-assal is. Nekem Quest 2-ből a 64 Gb-os volt, de azon is elfért több cím. A játékok mérete a párszáz megától a több tíz gigáig terjednek. (Asgard's Wrath 2 például 31.4 Gb)
Ha PC-re egyáltalán nem kötöd (kábellel vagy air linkkel vagy Virtual Desktop-pal) vagy csak keveset akkor mindenképp az 512-es jobb választás.
Meta Quest + kapsz 3 hónapot ingyen ha Amazonról veszed (Én kaptam csak nem tudom aktiválni de már írtam a support-nak). Egyébként ez a 8$ az alapára szerintem mert minden Meta oldalon, böngészőben, sisakban, mobilon is ezt látom és nincs feltüntetve, hogy akciós lenne most. A 3 hónap ingyen Meta Quest+ az akció most. -
IG55
senior tag
Üdv!
Meta Quest 3 vásárlásával kapcsolatban lenne pár kérdésem:
- ez a mostani amazonos 549 eurós ár mennyire számít jónak? Általában ennél magasabb szokott lenni?
- mennyire érdemes az 512-es verziót enni? Úgy is kérdezhetném, mekkora egy átlagos játék mérete, mennyi fér el egy 128-ason?
- USD 7,99-ért látom a Meta Quest+ havi előfizetést, ez a mindenkori alapára, vagy ez akciós ár?Köszi a segítséget!
-
0utsider
tag
válasz
creedszl #63768 üzenetére
Picit elmaradtam a podcast-ek, beszélgetős gameplay-ek hallgatásával.
Ezeket egy-egy sandbox survival játék közben szoktam bepótolni.
Így újra előkerült a nálam is a Minecraft. Immáron VR-ban.
Tehát már érdemben is tudok válaszolni a kérdésedre.Több mód is van rá hogy vr-ban lehessen tolni.
1) Letöltöd a questcraftot. Felteszed magára a HMD-re sideloaderrel. Így pc nélkül is lehet tolni. Sideloadert még nem használtam. De biztos lesz itt olyan, aki tud ebben segíteni.
2) Letöltöd a Cruseforg alkalmazást pc-re. Beírod a keresőjébe, hogy VR. Szerintem minden találat tartalmazni fogja, de azért nézd meg, hogy a Vivecraft mod szerepel e a telepített modok listájában.
3) Ha nem kellenek egyéb modok, akkor a vivecraft külön is telepíthető. A saját oldalukról letölthető. Mivel nem teszteltem, így nem tudom, hogy a Forge-ot - ami a steam mellett a mod alap függősége - alapból tartalmazza e.
4) Elméletileg van egy MCXR nevű mod is, ami régebbi verzióko működne. Nekem nem sikerült normálisan belőni.
Én a 2. opciót választottam. Viszont mivel nekem nem kell a 6DOF vezérlés, ezért volt még vele munka. Ha billentyűzet + egérrel szeretnéd játszani, akkor a vr options alatt át kell állítani a seated módra. Ez vissza adja a billentyűzetnek az irányítást. De az egérnek csak részben. Jobbra-balra lehet mozgatni az egérrel a nézetet, de fel-le már nem. Azt a HMD vezérli. Mivel nekem ez így nem tetszett, ezért írtam a supportnak, akik készítettek nekem Head tracking mentes verziót. Ez kezdő vr-osoknak nem ajánlott, mivel a kamerakép bármerre nézel fizikailag, ugyan azt fogja mutatni. Viszont itt már lehet nézelődni le-fel irányban is az egérrel.
Ha valakit érdekelne itt egy [link] ahhoz a verzióhoz, amit kaptam.
Ezt 1.20.1-es MC-hez lehet használni. Én a TechVR Immersion plus [FABRIC] moddal használom. Annyi pluszt kell még elvégezni, hogy az optionsviveprofiles.txt-ben az "ignoreHeadTracking" értéket át kell állítani true-ra. -
zozek
tag
Sziasztok,
Még sose próbáltam vr-t,igazából szimulátor miatt érdekelne csak. Gondoltam vennék egy hasznàlt oculus rift s-t és az AMS2-vel használnám.A gépem nem egy erőmű: Ryzen 5600X
RX 6700XT
32GB RAM
Ezzel a konfiggal lehetne vele elfogadhatóan játszani?
Később tervezem a vga cserét is,de az még odébb van. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
gyugyo79 #63871 üzenetére
Damn.... Köszi a leírást! Végigtúrtam a teljes rendelési infót és a Q3 termékoldalát is ahol vásároltam, de semmi nem volt róla. Még értékelések között sem említették..
De még az Amazon.it keresőben is mindenféle kulcsóval próbálkoztam, néztem GamePass ajánlatokat de sehol nem volt semmi, én is erre gondoltam hogy berakok valamit a kosárba és megpróbálom rátolni a kupon kódot de azért nem tettem mert ha beaktiválnám onnan már nem lesz visszaút...
Az a 20% tényleg nem sok, pláne ha eleve sokkal drágább... Pedig elfért volna itthon még egy XB controller meg a GPU-t is szeretem, épp egy éve járt le a 3 éves előfizum de azóta nem újítottam mert nem találtam kellően jó ajánlatot, a régi jó öreg Gold os előfizetés konvertálása asszem megszűnt vagy nagyon megdrágult a 3-4 évvel ezelőtti állapotokhoz képest. -
gyugyo79
addikt
válasz
Dyingsoul #63861 üzenetére
Én ezt a lehetőséget kaptam :
Thank you for purchasing (Order xxxxxxxxxxxx) from Amazon.de.
Your order entitles you to a promotional code.
Your promotional code: xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Congratulations! Your latest Meta Quest order entitles you to 20% off a valid Xbox controller and 1-month Game Pass Ultimate package. Here's how to redeem your code to buy a valid Xbox controller and 1-month Game Pass Ultimate bundle with 20% off:
............
Ez helyett kaptál valami mást ...
De amúgy megnéztem, és olyan akció ez amúgy is amire nem tudom valaki lecsapott e de maga a kontroller 10k + -al lett volna így drágább mint itthon random helyen bárhol pld MM amit a GPU 1 hónap nem igen kompenzált szerintem pláne akciósan ... -
JoolsNOS
veterán
MI lehet a gond a meta appal? Már harmadszor játsza el. Először csak nem indul autómatikusan, tehát külön el kell indítanom az appot, hogy életre keljen a fejemen a rift-s. Ezzel elvan 1-2 hétig. Majd egyszer csak el se indul és felajánja hogy javítsa, de nem tudja. Utána ujratelepítés után működik rendesen. Elmúlt kb 2 hónapban most már 3* kellett újrahúznom.
-
KRoy19
őstag
válasz
xandrush0831 #63867 üzenetére
Tökmindegy mit állítasz, egy local dimming nélküli LCD kijelző még csak meg sem fogja közelíteni az Oled-t.
A Pico 4 viszont egy nagyon jó ár/érték arányú headset. Sokkal hamarabb ajánlanám PCVR-ra, mint a Quest 3-at. Kár, hogy már csak az Ultrát lehet kapni.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
KRoy19 #63864 üzenetére
Pico app-ban van erre egy csúszka amúgy. Nem is a fényerőt állítja, meg nem is a kontrasztot, de valahogy sötétebbek a sötétek. A neve nem ugrik be. Múltkor én is pont Alyx-ban próbálgattam, rohadtul realisztikusabban néz ki az egész úgy.
PSVR2 még nem volt rajtam, így azzal nem tudom összehasonlítani, de sokat javít. -
CoroStar86
senior tag
Kösz mindenkinek, akkor marad a Quest 3.
-
KRoy19
őstag
válasz
gulasoft #63844 üzenetére
PSVR 2 165k-ért minden csak nem drága. Jó, ha PCVR- akarod használni, akkor +20 K az adapter, szóval 185k jelenleg a vége. Viszont, mivel a hardver ott van a headset-ben, biztos lehetsz benne hogy minden feature aktiválva lesz benne előbb-utóbb PC-n is Ha nem a Sony, akkor majd a modderek megcsinálják.De ha soha nem aktiválódik egyik feature sem, akkor sem drága ennyiért. Quest 3 melyiket is tudja 250k-ért?
Ha valaki nem olyan kábelfób mint te, akkor annak teljesen jó vétel. Alyx-ban majdnem beszartam, amikor a sötét robbanó szobában motoszkáltam a zseblámpával. LCD-s headset-ben sosem lesz ilyen élményed.
-
Dare2Live
félisten
BF miatt alzan szűrtem egyet eladások alapján. Elős hely PlayStation VR2 [link]
érdekes... -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
matezzo #63860 üzenetére
Nem lesz gond a gariztatással, ha arra kerül a sor. Nem a Meta-nak kell egyébként sem visszaküldened abban az esetben ha gariztatni kell, hanem az Amazonnak. Hozzájuk megvan a számlád, a vásárlás dátuma de egyébként is az Amazon fiókból indítod a folyamatot.
Én is a digóktól vettem, nálam metában ugyanazt írja amit gyugyo-nak, szóval simán lehet az is amit Raymond mond.
Én meg most este kaptam egy levelet az olasz amazontól, nem spam, nem kamu, nincs benne semmi kattintani való (az amazon.it hivatkozáson kívül ami arra is mutat).
Én megnéztem a rendelésem, az olasz amazonos Quest 3-as oldalt is, de semmi nem értem mihez kaptam kódot...
Batman Arkham már be van aktiválva rég, a Meta+ meg még mindig nem aktiválható (kilép az app amikor megpróbálom). De hogy ez az Xbox promóció mi a tevehere azt nem tudom, azt sem tudom hol kéne beváltani meg ugye mire.
-
gulasoft
őstag
válasz
gyugyo79 #63856 üzenetére
Ja egyébként egy év lenne rá, de mivel európában vetted, ezért 2 év mert ez a törvény, és azt az amazon betartja ha meta nem is tenné. De szerintem nincs sok hibás termék, ha meg hibás pixel vagy hasonló van az hamar kiderül, és 30 napon belül azthiszem mindenféle indok nélkül vissza lehet küldeni.
-
gulasoft
őstag
válasz
matezzo #63855 üzenetére
Akkor 2 év gari van rá. Ha bármi gond van, az amazon oldalon van egy visszaküldés opció, előtte beszélsz a supportal, (google fordító) és csinálsz egy videót a problémáról azt privátba elküldöd nekik megmondják hogy mit küldj vissz (általában az egészet cakli pakli), a visszaküldésnél kapsz egy levelet amiben lesz egy vonalkód, a cuccot berakod a dobozba, körbetekered valami papírral. elmész a postára és a néni/bácsi ingyen felveszi és kiküldi az amazonékhoz akik pár nap alatt bevizsgálják, és visszautalják a pénzt ha nem törött vagy láthatóan bréhelt a fejszett.
-
gyugyo79
addikt
válasz
matezzo #63853 üzenetére
Nem. Nálam :
Meta Quest 3 512GBSerial number: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Your device is protected by our Limited Warranty until Wed, 18 Nov 2026. View Limited Warranty detailsBár én a Német amazonról vettem. Az Olaszoktól indult útnak a csomag.
-
matezzo
csendes tag
Bocsánat még egy kérdésem lenne, ami vásárlással kapcsolatos: olaszos amazonról rendelt meta headset a meta oldalán azt írja, hogy nem garanciális a seriaszám alapján. Ez másoknál is így van? Az amazon milyen garanciát ad a headsetre?
-
gulasoft
őstag
Van most black fríday a metánál contractors showdown-t behúztam 40%-al de iszonyat sok 40%-os van.
-
matezzo
csendes tag
Sikerült csatlakoztatni a headsetet az apphoz, de csak másik telefonról.. na mindegy, legalább megvan.
A másik, magyar tulajok kapnak referral bonust, ha aktiválás előtt aktiválnak egyet? Én megcsináltam, elvileg mindet, ahogy kellett, pénz meg nuku..
. persze azt is olvasni, hogy idő, amíg megérkezik máshol meg azt írják azonnal.
-
a2d2
addikt
Na, kipörgettem két nap alatt az Arizona Sunshine Remake-et. Visszavan még 2 dlc, de refundoltam most az eredetit. Vissza is utalták a lóvét, szóval működik a 10$-os trükk! (még holnapig elvileg)
Annyit vígan megért, többet nem nagyon mert pár órás móka volt. De mondjuk lehet még co-op-ban is nekifutni újra. -
JoolsNOS
veterán
Microsoft Flight Simulator X-et valaki próbálta? Nem akar VR-ban indulni. A steam áruházban ott volt a VR logo. Mi lehet a gond?
-
kresz2
aktív tag
A medal of honor,és sniper elite játékokra még véletlenül sincs kedvezmény.
Pedig pont csak ezek érdekelnének.
-
a2d2
addikt
válasz
s7evcsenko #63843 üzenetére
Magyarok a fejlesztők.
-
gulasoft
őstag
válasz
CoroStar86 #63829 üzenetére
Mind a 2 elavult a Q3-hoz képest, ég és föld. Az index 5 éves! A psvr2 meg kábeles, neked aki nem csak szimulátorozol nem való, PCVR kiheréli az összes + cuccot amitől tök drága lett. Egyedül a kijelzője jó, de mivel nem üldögélni akarsza mozgásnál elmegy a sweetpot és az egész egy kalap szar lesz, mert hiába a jó kijelző, ha sweetpot elmozdul egy homályos paca lesz az egész. A Q3-on sweertpot 80% nem is nagyon állítgat senki szemtávolságot, a psvr2-őn ugyan ez kb 30%. Csak szimulátorozásra szigorúan ülve.
-
-
a2d2
addikt
Mai extra akció a vérszegény 40%-ok után:
40% is great, but 70% is even better if you ask us! Valid only TODAY (Friday, November 29, 2024), Tiny Archers is available at a 70% discount. Promo code: NOWSTHETIME-EDCCFC. Store page: https://www.meta.com/exper.../tiny-archers/5072443666191114/ -
matezzo
csendes tag
Megjött a quest 3-am, és máris fennakadtam.. nem párosodik a meta appal, a szemüveg csatlakozott a wifihez, updatelte magát, de a pairing nem megy..
Az összes supportnál fellelhető dolgot kipróbáltam.. nem kerülhető meg ez valahogy? Esetleg valakinek valami tipp? -
zsozsa74
őstag
Egy Quest 3-al rögzített VR videóm az AMS 2-ből. Csak úgy...
(pontosabban a játék új frissítésének és dlc-inek örömére) -
KRoy19
őstag
válasz
CoroStar86 #63829 üzenetére
A Vive Pro 2 és az Index is LCD. Ha Oled-et akarsz, akkor most a leakciózott PSVR 2 a legjobb vétel.
-
-
Raymond
titán
Nem, ez valami random problema lesz. A Store mukodik a Q1-en igy az alkalmazasoknak is mukodni kell. A Go-nal nem tudom mire gondolsz hogy mi volt, en nem emlekszek semmire problemara. A submission leallasa utan meg 2 evig ott volt a Store es ment az app/jatek vasarlas, de abban a formaban/verzioban ami ott volt, update nem volt mar semmihez utanna. A Store leallasa utan is az amit megvettel mukodik. Az elobb probaltam ki, a Library-ban kinyitottam a "Not Installed" szekciot es telepitettem egy meg 2018-ban vasarolt app-ot.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
kiskuplung #63810 üzenetére
Szerintem aki nem jártas az ilyen kis mikroelektronikák szerelésében az amúgy sem kezd bele ebbe... Viszont aki szedett már szét modern notebookot vagy telefont (mondjuk az elmúlt 5-6 évből) annak ez sem jelent nagyobb kihívást és nem kell hozzá műszerésznek lenni. Ha van jó leírás, vagy videó (erről van) semmivel nem nagyobb kihívás, mint telefont meg notit szerelgetni. A csavarokra viszont vigyázni kell, ahogy a videóban mondja, sok csavar van benne, azokat ésszel, szépen rendszerezni kell. De amúgy sem cserélgetünk akksit gyakran Questekben.
#63824 gulasoft: Lehetetlen, hogy a Meta Store felismerje, hogy milyen készülék akar telepíteni egy adott appot, ilyen nem létezik, a Google Play Store sem tu... Ohh wait...
#63814qqzs: Hirtelen rákeresve úgy látom még Quest 2-vel is előfordulhat ez az install failed hiba. Itt olvasgass, hátha segít valamelyik megoldás. Bár úgy látom vegyesen van akiknek a PC-s meta appon keresztül próbálkozik de van aki nem. Olyanokat tanácsolnak, hogy a Storage opcióba mássz be ésonnan add ki az uninstall-t, majd az után próbáld telepíteni. Más itt a SideQuest-et hívta segítségül és azzal telepítette. Ha nagyon nem emgy én is azt tanácsolom neked, azzal egész biztosan tudsz egy működő verziót telepíteni.
Reddit leírás a BS telepítéshez Sidequest-tel (2 éves, de még jó lehet)
Videó BS telepítéshez Sidequest-tel
Egyébként mennyi szabad hely van a HMD-den? Legyen hely bőven, hogy akár kicsomagolni, telepíteni is tudjon. -
qqzs
őstag
válasz
Raymond #63825 üzenetére
hat pillanaytnyilag ugy nez ki hoyg nem igy. Uyganazt csinaljak mint a Go val ahol valami hitelesito szervert lottek le es kompletten semmi nem mindult el aztan a nepharagra visszakapcsolatak par honap alatt. Ott olyan volt mintha az osszes win7 szamitogep nem kapcsolna be mert megszunt win7 tamogatas
-
0utsider
tag
válasz
#63810kiskuplung és #63809gulasoft
Egyébként így ránézésre tényleg nem vészes.
Ha valaki cserél már kijelzőt egy nem levehető hátlapú telefonon, akkor annak ez is menni fog. De alkalmaznak ilyen csatlakozású kábeleket laptopokban is.
Egy minimásli műszaki érzékkel kivitelezhető.Egyébként a linkelt videóval csak a szemléltetés volt a célom.
Direkt nem egy 30 perces verziót dobtam be. -
Raymond
titán
Valami info biztos van a Meta forumokon vagy redditen mert allatalaban a support vege nem azt jelenti hogy egyalatalan nem tudo telepiteni csak azt hogy nem kap updateket es marad egy bizonyos verzion. Annak azten kesobb is telepulni kene, nem ez az elso app aminel lejart a support.
-
Raymond
titán
A telepitesnek meg mennie kene, a BS support a Q1-en most a honap elejen szunt meg.
"...we will no longer support Meta Quest 1 devices as of November 2, 2024. You will still be able to play Beat Saber on the Meta Quest 1 devices, but Multiplayer functionality will stop and Leaderboards functionality might be phased out in the future. We will also stop releasing updates and provide customer support for the Quest 1 devices."
Ez van a FAQ-ban:
Forras: [link]
-
gulasoft
őstag
válasz
CoroStar86 #63813 üzenetére
Most a Quest3 az ami nagyon jó és megfizethető. Megy usb kábellelel szzimulátorhoz, és mozgásos játékokhoz wifi-vel. Teljesen jó PC VR-hoz, és natív (pc nélküöli játékokhoz is).
Amazon.it-ről rendeld meg és figyelj, hogy amazon legyen az eladó.
Egy hibája van, a fejpánt az egy kínzóeszköz, és főleg a kábelmentes wifis játékoknál nem árt ha van egy plusz aksi, tehát a bobo m3+-os fejpánt vagy valami hasonló replika olyankor szinte kötelező, mert az egyben egy nagyon jó fejpánt, irtó kényelmes, és van hozzá aksi is. Sajnos a 10.000Ma-es aksis az 40.000 körül van az 5.000-es meg 25.000 körül. -
qqzs
őstag
Sziasztok. Van egy Quest 1 es egy Quest 2. A Quest 1-en levo account megvásárolta a beat sabert par eve. A Quest 2-on is a fent van es rendesen frissult a legujabb verziora. A Quest 1-en levo nem frissult ezert letoroltem hogy majd ujra letolti es hatha a legújabb lesz. Vegig megy a letoltes es install de a vegen megis azt jelzi hogy nem sikerult mert ha rakkattintok ujraindul a folyamat. Ezen a questen van egy masik account is, akivel meg vannak osztva appok köztük ez is. Van otletetek?
-
CoroStar86
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
High-end PC-hez keresek VR-setet. Mexikóban kipróbáltam már egy VR-setet, de sajnos nem tudom, hogy miféle volt. A térérzettel minden rendben volt, de a részletesség, a felbontás botrányos volt. Elsősorban FPS-re lenne (pl. Half-Life Alyx, Resident Evil 7.) másodsorban szimulátorra (Flight Simulator, F1). A mozgásérzékelőknek bőven lenne hely, a mozgáshoz már nem annyira. Viszonylag jó sebességű, stabil wifi kapcsolatom van. Teljesen hülye vagyok a témához, ezért kérem a tapasztaltabb kollégák segítségét! Hálám mindenkit sírig üldöz! -
Raymond
titán
válasz
Ja, ahogy az uj Mac Mini-ben is upgradelheto az SSD [link]
-
kiskuplung
őstag
válasz
gulasoft #63809 üzenetére
Pont ezt akartam írni
Elképesztő.
Quest 3 aksicsere, 5 egyszerű lépésben, presented by 0utsider
1) Vegyél egy Quest 3-at
2) Legyél műszerész 15 év tapasztalattal, megfelelő műszerkészlettel és műhellyel.
3) Csavard ki az 50 miniatűr csavart, szedd szét a 15 szalagkábelt úgy hogy az ne sérüljön.
4) Rakd be az új aksit.
5) Kész (összerakni nem kell).Nem is értem, mi ebben a bonyolult, bárki megcsinálja, mintha csak felmosna
-
gulasoft
őstag
válasz
0utsider #63807 üzenetére
A 14. másodpercől azoknak a szalagkábeleknek a leszedése azér elég meredek, és utána vissza is kell rakni!!! Ez nem bonyolult? Mikor a telefonhátlapját annó le lehetett pattintani és simán ott volt az aksi, na az nem bonyolult. Itt gyakorlatilag dirib darabra kell szedni az eszközt, hogy hozzáférj az aksihoz.
-
0utsider
tag
válasz
DamianB #63805 üzenetére
Sajnos az én emlékeim sem frissek már a Skyrim modolás terén.
Meg a vr mod-al sem foglalkoztam még. Így csak a nyagyjábóli irányt tudtam belőni.
De ettől függetlenül örülök neki, hogy sikerült megoldanotok a problémát.A Skyrim a közepesen bonyolultan modolható játékok közé tartozik.
Elsősorban a betöltési sorrend szokott bekavarni.
Vannak bonyolultabbak. Pl. a No Man's Sky. Annál van mod amit újra kell fordítani verzió kompatibilitás miatt. Meg egyessíteni többet egy file-ba. Az sem vészes. De előfordulhatnak ott is ütközések. -
válasz
0utsider #63787 üzenetére
Szia !
Nem jártam a topikban mert véget értek a pihenőnapjaim és meloztam közben aktívan beszélgettünk Dyingsoullal ( ezúton is köszönöm neki ő vezetett rá a megoldásra).
Anno mikor rá készültem a modolasra elolvastam pár cikket kiválasztottam a módokat de ahogy Dyingsoul is írta nem írták hogy figyeljek oda a VR verziót töltsem le és egyben rászabadítottam 15 módot mert úgy voltam vele hogy majd a vortex sorrendbe rakja . Hát nem így történt utána meg már futottam az események után. Rutintalan voltam és kapkodtam. Most használható lett a játék ha sikerül felrakni a textúra pakkot hétvégén belevettem magam.
Ettől függetlenül köszönöm a segítséget jól láttad mi lehet a baj. -
Raymond
titán
válasz
kevike576 #63802 üzenetére
"Ott lesz majd a gáz, ha a Q3 akksija döglik be 4-5 év múlva, mert akkor a kábel se fog segíteni."
Az Oculus Go meg mukodik ennyi ev utan is, pedig eleg sokat volt hasznalva. Az akku persze mar nem bir csak talan 1 orat meg siman videonezes kozben se. A masik problema ami elojott hogy nagyon melegszik, gondolom a hovezeto paszta mar kokemeny lehet. Fogasra forro elol, de mukodik, csak nyaron volt 1-2x olyan is hogy jott a system message hogy overheating.
-
kevike576
senior tag
válasz
zsozsa74 #63801 üzenetére
Btw énis berendeltem egyet, és teszteltem. 15W töltővel merül, a Q3hoz adott 18W-os töltővel játék közben (tökmind1 hogy VD, vagy HDM app) feltölt játék közben ! Uh fasza PCVR headset lett.
Link funkciót nem is használom, csak wifin keresztül tolom, és kábel kizárólag a szinten tartás miatt van.
Ott lesz majd a gáz, ha a Q3 akksija döglik be 4-5 év múlva, mert akkor a kábel se fog segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600
- LG UltraWide 35WN75C-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming OLED TV!
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LG 65" OLED65C31LA 4K UHD OLED evo TV! G-Sync / 100Hz
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával