- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz
FeRRaR1 #6387 üzenetére
Köszönöm!
Az első egy vicc. 130ekm kb 300-at futott ülésekkel
A másik meg 5 fős. Egy hete még volt 2,3-ért egy szép magánszemélyes 217ekm-mel feltüntetve de még hihető is volt. Sajna 2 napja eltűnt. Kivárós lesz a dolog. Az ajánlott dolgokat végignézem és márka szervizbe is szándékozom elvinni. Ennyi pénzt azért nem szórok lutrira. Leginkább a típushibák vagy élettartam ami érdekelt. Pl a Rovereknél figyelni kell a vizet mert ha fogy és nem kezdünk vele valamit, akkor hamar hengerfejes lesz. Ilyesmi ami érdekel. De akkor ezek szerint nem problémásak a motorok.
lolalA 2.5t-be úgy olvastam hogy alacsony nyomású a turbó. Ha figyelek az alap turbós használatra akkor azért csak nem olyan vészes, legalábbis gondolom. Szerencsére gondos gazdák vagyunk. Indítás után azonnal, még életemben nem indultam el autóval, turbó ide vagy oda. A Captiva pl sima szívó de nem olyan biztonságos mint az XC, és ott csak 3.6 benzin van 7 fősbe, a 2.4 nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest