Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor.sz
tag
válasz
FeRRaR1 #8307 üzenetére
Köszi a jó tanácsokat!
És tudtok esetleg olyan autókozmetikát, műhelyt, ahol jó alapanyagokkal szépen meg is csinálják? Vagy jobb, ha az ember maga csinálja?
Más:
Hátsó ablakokra felrakható napvédőkről van valakinek tapasztalata? Az én autóm ugyanis gyárilag nincs sötétítve, fóliáztatni meg nem akarom, mert ha megbontják a kárpitot, az biztos, hogy nem tudják ugyanúgy visszatenni (más autónál már sajna jártam így). Viszont a nyáron nagyon hiányzott, mert a kislányom fejét néha nagyon érte a nap. Ezek az univerzálisok meg sz@rt sem érnek. Tudom, hogy létezik gyári megoldás is, az kb. 36.000 Ft a hátsó ajtókra + kb. 49.000 Ft a csomagtér ablakaira. De ugyanilyen rendszerű megoldásnak tűnik ez is, csak éppen kb a felébe kerül. Valaki használt már ilyet, más hasonlót vagy akár a gyárit?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest