- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsotke
aktív tag
válasz
jocoka75 #3609 üzenetére
Remélem befut egy tapasztaltabb szemüveges, nekem pár éve van olvasószemüvegem, amit viszont elég sokat használok, és most jöttem rá hogy két kézzel még sosem tettem fel. Az egyik keretnél megmondtam az üzletben hogy a legolcsóbb férfi keretet kérem, de semmi bajom vele ül rendesen, szóval ez nem márkafüggő lesz, a márka az csak arról szól , könnyebb meg ilyenek, nincs az a kis gumitappancsa ami feltöri az orrnyerget, meg hogy jól néz ki. Azt viszont el tudom képzelni hogy gyerekre nehezebb kiválasztani olyan keretet ami passzol méreteiben.
-
csucsotke
aktív tag
Köszi! Megnéztem, glicerin nincs benne. Találtam olyat amiben nincs semmi parfüm meg kézkímélő. A folyékony szappan vagy szappannal sztem lehet olyan gond hogy szinte nem találni olyat amiben ne lenne valami hidratáló vagy krém azért mosogatószert használtam az jól zsírtalanít. Próbálkoztam de még a babaszappanban is van valami mert attól homályos lett. Nekem megmaradt a vízlepergető hatás, vagyis néhány csöpp marad ahhoz hozzáérintem a kendőt és tiszta, akkor nem ha nem tökéletesen mostam le akkor újramosom. De ph semlegesség az tuti nincs meg.
-
csucsotke
aktív tag
Sziasztok! Az eddigi olvasószemüvegemet jar mosogatószeres kozmetikai tamponnal szoktam lemosni, meg ilyen mikroizés kiskendővel leszedni a csöppeket és jól elvagyok vele, csak most lett ilyen kékfényszűrős szemüvegem. Az lenne a kérdésem ez a módszer árt-e a rétegeknek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Dark Souls sorozat
- Tippmix
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest