- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
Üdv. Mínuszos szemüvegem van, ugyanaz már évek óta. Egy ideje úgy érzem a használatakor, mintha valamivel ki lenne feszítve a szemem, és fáj a szemöldököm környéke. Lehet, hogy már nem jó a dioptria? Vagy mi lehet a probléma?
-
7Sony7
addikt
válasz
ferkoboy #1813 üzenetére
Aha.. Mostmár kezdek teljesen elveszni. Rákerestem pl. erre a Hoya maxxee 1.56 photo hmc re, nem is dobott magyar találatot
Clip-on csak egyfélét láttam, nem tudtam, hogy van több féle is.Köszi az árakat. a vége fele egyre jobb.
-
7Sony7
addikt
válasz
ferkoboy #1811 üzenetére
Ezt a clip-on cuccot néztem, de nagyon benyúlik a látómezőbe, nekem legalábbis zavaróan.
Ezt nem igazán értem:"Vagy sima transitions (Signitures VII) [vagy más olcsóbb fényresötétedő típus] egy gyárilag elötétes keretbe(clip-on)"
Sehol nem találok árakat .Ezek közül melyik olcsóbb?:
Transitions Xtractive
drivewear? -
7Sony7
addikt
válasz
balazsbence #1809 üzenetére
Köszi az infót. Csak vezetéshez használom, úgyhogy utánanézek ennek a "drivewear" nak. (Bár attól tartok drága cucc lehet)
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Néhány éve szemüveges vagyok, távolra kell csak, vezetéshez használom. (talán) Cryzal lencsés, keret nélküli szemüvegem van most, minőségileg teljesen meg vagyok vele elégedve. Mostanában viszont egyre jobban zavar vezetés közben a reggeli napsütés, déli vakító fény. Erre szeretnék valami megoldást, ami olcsó (melós vagyok, a cég nem fizeti). Láttam, hogy lehet csináltatni mágneses kerettel, felcsiptethetőset; fix sötétítettet; sötétedős olcsóbb lencsét kerettel, vagy sötétedős drágábbat keret nélkülivel.
Mi az ajánlott megoldás szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Renpho Reach masszírozó készülék
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- Eladó Zipro Treadmill Tekno futógép
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest