Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Drótszamár #158 üzenetére
Ha nem oódzkodsz nagyon a kontaktlencsétől, keresd fel a szemészeti klinikát, neked sztkra jár a lencse, és alöttyi is hozzá, a cilindered miatt...
Valószínűleg ezért is volt iylen drága a szemüveged, elvileg nem is nagyona dhatnának ekkroa nagy különbségre szemüveget, ugyanis annak a 2 cilinder különbségnek bizony súlya is van, magyarán ha nem jól csinálják meg, csálén állhat rajtad. Legalábbis én így tudom... -
Integra
titán
válasz
vegyél oakley-t, érdemes
-
Xantomas
őstag
válasz
Drótszamár, drótkerettel. Ez tetszik
Fiatal korban szerintem nem az az elsődleges szempont, hogy mennyire strapabíró. Úgyis szétmegy, vagy kinövi az illető idejekorán.
Most, hogy mondod, tényleg klafa az UV szűrő, nekem is van rajtuk, és hajonlóan viselkednek. Viszont van az enyémen Monix réteg (nem szőke, mutatós lánykák, hanem úgynevezett monitor néző réteg) Nem tudommár hogy miben merül ki, de biztos jó, mert azóta nem könnyezik a szemem a monitor elött ülve.
Olyat ti nem vettetek észre, hogy főként autó üvegeket nézve milyen foltos minták vannak? Különböző szemüveggel általában más színben látom.
Nektek milyen színben szokott tükröződni a lencséről a megtört fény? Olyan mintha árnyékkép lenne, kicsit más síkban. Én úgy vettem észre, hogy általában lila, kék, illetve zöld színben tükröződnek, de a belső oldalán alig, vagy semennyire nem látni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest