Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viperator #2996 üzenetére
Kerek huszas....
Van ilyen forma és van olyan is, ami szára plasztik. Az sem néz ki rosszul persze, de a mart fém mindent visz.
A többi ebből a féle keretből teljes sík fém, marás nélküli és kívül matt, belül szikrázó élénk szinekben.
A kék szűrő lencse a nagy gyártóknál eltérő árú, érdemes megkérdezni. Ha végső soron nem megy egy helyen, akkor egyikben megveszed, másiknál berakatod a lencsét. Szerintem száz forint különbségért ne sétálj egy métert sem többet.
Az igazság ezekkel a kékszűrő lencsékkel az, hogy eddig vettem a kib.szott drága szemcseppeket, mindig olyan száraz volt a szemem, mintha homokot szórtak volna bele..
Most mióta a szemüveg rajtam - a 12 órát ügyeletben monitor előtt kibírom jelentősebb irritáció nélkül. Szinte csodaszámban mit tud a lencse.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Star Trek
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest