- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadi207
csendes tag
Azóta már sokat változtattam rajta, úgyhogy nincs is rá szükségem. Azért köszi a választ, legalább megint tanultam valamit.
-
Dadi207
csendes tag
Sziasztok,
segítségre lenne szükségem.
Készítettem egy scriptet, ami rendszeresen frissít néhány dolgot a telefonomon. A problémám az lenne, hogy ha így írom, akkor minden jól működik:#!/sbin/sh
if [ -e $CMU/cm*NIGHTLY-bacon.zip ] || [ ! -e /data/system/packages.xml ]; thenViszontha így, akkor nem:
#!/sbin/sh
CM=$(cd $CMU && ls cm*NIGHTLY-bacon.zip)
if [ -e $CMU/$CM ] || [ ! -e /data/system/packages.xml ]; thenValaki tudna nekem segíteni, hogy miért nem működik a második?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest