- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Siriusb #2561 üzenetére
Ezen már túl vagyok, többször is, Manjaro, Mint és Debian alatt nem működik. Ezért a mostani Ubuntun bele se fogtam mert felesleges, ezért kerestem automatizált más megoldást.
Nem emlékszem már hogy pont ilyenek voltak de a default.pa szerkesztgetésére többször is emlékszek.Ez a pc bele van szerelmesedve a belső Analóg sztereo kimenet-be.
Nem disztrófüggő, néha túlél egy session alatt 8-10 monitor off-on-t is, máskor boot utáni első alvás-visszatérésnél elfelejti a hdmi-t.
Jól látod ez egy beépített hangszórós monitor.Viszont,
Jester01,
tökéletesen jól működik a szkripted.
Annyit csináltam hogy az először próbának az asztalon létrehozott .sh fájlt töröltem, majd miután Te állítottad hogy nálad nem húzza a procit, létrehoztam a /home/sajatnevem/ alatt, innen megy pár általam használt szkript, némelyik autostartos (már ez is az), másokra bill-kombó és panel ikon mutat.
És tökéletes! Szerintem valamit a copy-paste során követhettem el, hogy mit azt már így nem tudom megmondani.Mégegyszer köszönöm.
Ha esetleg valami amatőrnek való szájbarágós leírást adnál, mi és hogyan működik ebbe az egyszerű pár soros szkriptbe, azt is nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest