Hirdetés
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Mit gondoltok erről a Neonity gyerekről?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
üdv. lett hőmérőm sysfs-ben, az alábbi dolgot kéne megcsinálnom:
cat `ls -R /media/temp/10.*/temperature` >> /tmp/temp
ez kirakja a hőmérsékleteket a fájlba, de nem tudom ez a megoldás hatékony-e egyátalán. valszeg az lenne a jobb, ha felsorolnám az összes kiolvasandó filet egymás alá, vagy ilyesmi. de ezt még megoldom.
a következő bajom, hogy hogyan lesz nekem új sorom a fájlban. azt megtaláltam, hogy ez \n, de nem akart még összejönni a helyes parancs.
a harmadik meg, hogy ezt 10-20 mp-ként kéne elindítani, vagyis valami hatékony számlálás is kéne, ami nem eszi a cpu-t. legrosszabb esetben maradok a cron percnél.
ezekre kéne nekem valami frappáns. ja, meg minden sor elejére egy dátum, de az asszem $now vagy ilyesmi.
köszi az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Plazma TV topic
- Gamepad
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Amazon Fire TV stick/box
- Eredeti játékok OFF topik
- Gaming notebook topik
- Gyúrósok ide!
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest