- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
üdv. lett hőmérőm sysfs-ben, az alábbi dolgot kéne megcsinálnom:
cat `ls -R /media/temp/10.*/temperature` >> /tmp/temp
ez kirakja a hőmérsékleteket a fájlba, de nem tudom ez a megoldás hatékony-e egyátalán. valszeg az lenne a jobb, ha felsorolnám az összes kiolvasandó filet egymás alá, vagy ilyesmi. de ezt még megoldom.
a következő bajom, hogy hogyan lesz nekem új sorom a fájlban. azt megtaláltam, hogy ez \n, de nem akart még összejönni a helyes parancs.
a harmadik meg, hogy ezt 10-20 mp-ként kéne elindítani, vagyis valami hatékony számlálás is kéne, ami nem eszi a cpu-t. legrosszabb esetben maradok a cron percnél.
ezekre kéne nekem valami frappáns. ja, meg minden sor elejére egy dátum, de az asszem $now vagy ilyesmi.
köszi az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest