Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
válasz
Jester01
üzenetére
Nem áll össze fejben egyelőre és én sem fogalmaztam pontosan. Amit ő írt, annak tudjuk, hogy 4 eleme van és tudjuk, hogy mik az értékei, csak egymás után kell rakni őket egy szeparátorral.
Az előző hszemben pontosítottam: egy while loopban ismétlek egy HTML lekérdezést és egy bizonyos regexppel sed segítségével változóba mentem az értéket. Ez volt a VAR1 mondjuk. És ebből a VAR1-ből hogy lesz for ciklus ahhoz, hogy pseudo-tömb legyen, ha a következő while ciklusban felülíródhat a VAR1 értéke?Kódban, ha akinek így könnyebb (csak szemléltetés végett):
#!/bin/ashwhile [ feltetel]docurl http://valami.html -o valami. htmlVAR1=$(sed - rne 's#. *(regexp). *$#\1#p valami. html)if [ -n "$VAR1" ]thenide kellene a tömbkezelesfidone
Új hozzászólás Aktív témák
- Avatar: Frontiers of Pandora - Rövid videón a külső kameranézet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Adobe Lightroom topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest